Povezane vesti
Napad na trampovo golf odmaralište: Grafitima ispisane propalestinskie parole, "Gaza nije na prodaju"! (foto)
Kurir 08.03.2025
Odmaralište sa terenom za golf američkog predsednika Donalda Trampa u mestu Turnberi u Škotskoj jutros je išarano propalestinskim grafitima, za čije je ispisivanje odgovornost preuzela grupa Paletinska akcija, preneli su lokalni mediji. Crvenom bojom su… »
Napad na Trampovo golf odmaralište u Škotskoj: Ispisani grafiti koji se neće dopasti predsedniku SAD
Telegraf 08.03.2025
Preporučujemo. Odmaralište sa terenom za golf američkog predsednika Donalda Trampa u mestu Turnberi u Škotskoj jutros je išarano propalestinskim grafitima, za čije je ispisivanje odgovornost preuzela grupa Paletinska akcija, preneli su lokalni mediji… »
Vesti dana »
SZO: Evropu bi mogle da očekuju još smrtonosnije nedelje tokom novog toplotnog talasa
RTV pre 45 minutajoš 31 povezana
Rasprava poslanika SSP-a i ministarke Đurđević Stamenkovski o zakonu o roditelju-negovatelju
Beta pre 20 minutajoš 21 povezana
Da li Ronaldo završava karijeru u reprezentaciji: "Dao sam sve od sebe, Portugal pre mene nije osvojio ništa"
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 103 povezane
Federer ostao potpuno sam u loži, a onda je morao napolje: Svi na Vimbldonu gledali ovaj prizor
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana