Povezane vesti

“Ona je dokaz…” Saša Matić se emotivnim rečima obratio Milici Pavlović

“Ona je dokaz…” Saša Matić se emotivnim rečima obratio Milici Pavlović

Kurir 09.03.2025
Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović oduševila je sinoć publiku u Beogradskoj Areni, kada se pojavila kao specijalna gošća na koncertu, jednog od najboljih pevača na našim prostorima, a njen dolazak bio je čuvan u velikoj tajnosti. Već na prve… »
Publika u transu: Saša Matić oduševio Milicu Pavlović na koncertu, Ona iznenađena

Publika u transu: Saša Matić oduševio Milicu Pavlović na koncertu, Ona iznenađena

Blic 09.03.2025
Publika u Beogradskoj Areni sinoć sa nestrpljenjem je čekala da vidi ko je poslednja i specijalna gošća izenađenja na koncertu Saše Matića, a koja je čuvana u strogoj tajnosti. Već na prve taktove pesme “Oko moje” publika je dočekala Milicu Pavlović… »
(Video) Sevaju minići i dekoltei na koncertu Saše matića u Areni Milica Pavlović raspametila, a tek da vidite Milicu Todorović…

(Video) Sevaju minići i dekoltei na koncertu Saše matića u Areni Milica Pavlović raspametila, a tek da vidite Milicu Todorović…

Blic 08.03.2025
Pevač Saša Matić večeras, 8. marta održalo je veliki solistički koncert u beogradskoj Areni. Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica bila specijalna gošća na koncertu, a druga specijalna gošća bila je pevačica Milica Todorović, koja je sve raspametila… »
(Video) Saša Matić i Breskvica zapevali novi duet pred prepunom Arenom - pevač joj se obratio emotivnim rečima: "Sunce moje…

(Video) Saša Matić i Breskvica zapevali novi duet pred prepunom Arenom - pevač joj se obratio emotivnim rečima: "Sunce moje…

Blic 08.03.2025
Spektakl u beogradskoj Areni dodatno je začinjen iznenađenjem za publiku – kao specijalni gost na koncertu Saše Matića pojavila se popularna pevačica Breskvica. Publika je oduševljeno dočekala njen izlazak na binu, a energija u Areni dostigla je vrhunac… »
Breskvica je večeras gost na koncertu Saše matića: Došla u preuskoj haljini i puca od ponosa: "Nisam ništa jela ceo dan, imam…

Breskvica je večeras gost na koncertu Saše matića: Došla u preuskoj haljini i puca od ponosa: "Nisam ništa jela ceo dan, imam…

Blic 08.03.2025
Saša Matić večeras, 8. marta održaće veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, na kojem će mu gostovati Anđela Ignajtović Breskvica. Ona se pred koncert pojavila u pres centru, i zasenila sve prisutne svojim izgledom. Breskvica se pojavila u… »

Vesti dana »