Povezane vesti
Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo…
Blic pre 30 minuta
Pevač Saša Matić večeras, 8. marta održaće veliki solistički koncert u beogradskoj Areni. Saša Matić je koncert otvorio pesmom "Ti si izabrala njega" a publika je pala u trans kad je pevač izašao na binu i zapevao. - Večeras smo ovde da… »
Saša Matić priredio spektakularnu noć u areni: Rotirajuća bina, moćan glas, a tri dame kao gošće bacile su publiku u…
Kurir pre 13 sati
Saša Matić je 8. marta 2025. godine održao spektakularan koncert u prepunoj Beogradskoj areni, obeleživši Dan žena na poseban način. Veče je započeo emotivnom baladom "A ti si izabrala njega" sa svog prvog albuma iz 2001. godine, što je publiku… »
(Video) Folkerka se rasplakala pred kamerama: Slomljena zbog smrti Saše Popovića: "On je potekao iz moje kuće"
Blic pre 1 dan
Goca Lazarević došla je u Arenu na koncert Saše Matića, a pred našim kamerama rasplakala se zbog smrti Saše Popovića. Goca Lazarević najpre je istakla koliko ceni Sašu Matića kao pevača, ali i kao čoveka. - Danas je osmi mart, bila sam sa… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti iz Niša na najdužoj ruti do sada, završeni protesti u Pećincima i Bačkoj Palanci
N1 Info pre 5 minutajoš 55 povezanih

(Tvitovi) Nedović na strašnom udaru navijača: „Pre bih 12 stranaca nego 12 ljudi kao on!“
Hot sport pre 59 minutajoš 39 povezanih

Tramp: Zelenski je bio nezahvalan, uzeo sam slatkiš bebi; Rubio: Bez Starlinka, Rusi bi već bili na granici sa Poljskom
RTS pre 5 minutajoš 32 povezane

Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park i skandirali "Kosovo je srce Srbije"
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih