Повезане вести

"Плакала сам и молила га да то не ради, повраћала сам од стреса, маму сам затекла ошишану" Огласила се ћерка Аце Амадеуса за…

"Плакала сам и молила га да то не ради, повраћала сам од стреса, маму сам затекла ошишану" Огласила се ћерка Аце Амадеуса за…

Блиц 09.03.2025
Александар Станимировић, познатији као Аца Амадеус, разводи се од жене. Клавијатуриста је шокирао наводима да његова супруга користи недозвољене супстанце, и да је то био окидач краха брака. Наиме, после признања Аце… »
Ово је жена Аце Амадеуса! Ћерка тврди да ју је ошишао и избацио на улицу без ичега, а оно што је урадио са њеним експлицитним…

Ово је жена Аце Амадеуса! Ћерка тврди да ју је ошишао и избацио на улицу без ичега, а оно што је урадио са њеним експлицитним…

Курир 09.03.2025
Клавијатуриста Александар Станимировић, познатији као Аца из "Амадеус бенда“, потврдио је за домаће медије да се разводи од своје супруге, што је као бомба одјекнуло у домаћој јавности. Како је изјавио, главни разлог за њихов… »
Аца из Амадеус бенда се разводи: Тврди да се супруга дрогира – ћерка изнела потпуно другачију причу

Аца из Амадеус бенда се разводи: Тврди да се супруга дрогира – ћерка изнела потпуно другачију причу

Нова 09.03.2025
Клавијатуриста Александар Станимировић, познатији као Аца из "Амадеус бенда", потврдио је да се разводи од своје супруге након 35 година брака. Како тврди, главни разлог њиховог развода је то што ју је наводно ухватио како… »
Ово је жена Аце Амадеуса коју је ошишао и избацио на улицу без ичега: Њене експлицитне фотке је јавно објавио

Ово је жена Аце Амадеуса коју је ошишао и избацио на улицу без ичега: Њене експлицитне фотке је јавно објавио

Мондо 09.03.2025
Ситуација је ескалирала до те мере да је Аца, у налету беса, избацио њену мајку из куће, остављајући је напољу без ичега. Клавијатуриста Александар Станимировић, познатији као Аца из "Амадеус бенда“, потврдио је за домаће… »
Аца Амадеус ошишао жену, избацио је из куће без ичега: Огласила се ћерка музичара и изнела скандалозне ствари

Аца Амадеус ошишао жену, избацио је из куће без ичега: Огласила се ћерка музичара и изнела скандалозне ствари

Мондо 09.03.2025
Ацина ћерка каже да она неко време није била у комуникацији са оцем. Клавијатуриста Александар Станимировић, познатији као Аца из "Амадеус бенда“, потврдио је за домаће медије да се разводи од своје супруге након 35 година… »
Аца из "Амадеус бенда" се разводи од жене, ћерке се одрекао, све рекао јавно: "Није пријатно кад је ухватиш"

Аца из "Амадеус бенда" се разводи од жене, ћерке се одрекао, све рекао јавно: "Није пријатно кад је ухватиш"

Мондо 09.03.2025
Аца је све обелоданио јавно и том приликом рекао страшне ствари. Клавијатуриста Александар Станимировић, познатији као Аца из "Амадеус бенда", потврдио је да се разводи од своје супруге након 35 година брака. Како тврди, главни… »
Разводи се Аца Амадеус: Музичар шокирао тврдњама: "Ухватио сам жену са дрогом, нестајао је новац из куће, а ћерке сам се…

Разводи се Аца Амадеус: Музичар шокирао тврдњама: "Ухватио сам жену са дрогом, нестајао је новац из куће, а ћерке сам се…

Блиц 08.03.2025
Александар Станимировић, познатији као Аца Амадеус, разводи се од жене. Клавијатуриста је шокирао наводима да његова супруга користи недозвољене супстанце, и да је то био окидач краха брака. "Поднео сам тужбу за развод. Није… »

Вести дана »