Povezane vesti
"Plakala sam i molila ga da to ne radi, povraćala sam od stresa, mamu sam zatekla ošišanu" Oglasila se ćerka Ace Amadeusa…
Blic pre 15 minuta
Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, razvodi se od žene. Klavijaturista je šokirao navodima da njegova supruga koristi nedozvoljene supstance, i da je to bio okidač kraha braka. Naime, posle priznanja Ace Stanimirovića, oglasila se i… »
Ovo je žena Ace Amadeusa! Ćerka tvrdi da ju je ošišao i izbacio na ulicu bez ičega, a ono što je uradio sa njenim…
Kurir pre 3 sata
Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz "Amadeus benda“, potvrdio je za domaće medije da se razvodi od svoje supruge, što je kao bomba odjeknulo u domaćoj javnosti. Kako je izjavio, glavni razlog za njihov razvod je to što ju… »
Aca iz Amadeus benda se razvodi: Tvrdi da se supruga drogira – ćerka iznela potpuno drugačiju priču
Nova pre 5 sati
Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz "Amadeus benda", potvrdio je da se razvodi od svoje supruge nakon 35 godina braka. Kako tvrdi, glavni razlog njihovog razvoda je to što ju je navodno uhvatio kako konzumira ilegalne supstance… »
Ovo je žena Ace Amadeusa koju je ošišao i izbacio na ulicu bez ičega: Njene eksplicitne fotke je javno objavio
Mondo pre 7 sati
Situacija je eskalirala do te mere da je Aca, u naletu besa, izbacio njenu majku iz kuće, ostavljajući je napolju bez ičega. Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz "Amadeus benda“, potvrdio je za domaće medije da se razvodi od… »
Oglasila se ćerka Ace iz Amadeus benda i otkrila drugu stranu priče!
Svet plus pre 12 sati
Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz Amadeus benda, javno je otkrio da se razvodi od supruge nakon što je saznao za njene poroke. Aca je istakao da se odrekao i ćerke, jer je u svemu tome podržala majku, a ne njega. Ipak, sada se oglasila i… »
Aca Amadeus ošišao ženu, izbacio je iz kuće bez ičega: Oglasila se ćerka muzičara i iznela skandalozne stvari
Mondo pre 11 sati
Acina ćerka kaže da ona neko vreme nije bila u komunikaciji sa ocem. Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz "Amadeus benda“, potvrdio je za domaće medije da se razvodi od svoje supruge nakon 35 godina zajedničkog života. Kako… »
Aca iz "Amadeus benda" se razvodi od žene, ćerke se odrekao, sve rekao javno: "Nije prijatno kad je uhvatiš"
Mondo pre 13 sati
Aca je sve obelodanio javno i tom prilikom rekao strašne stvari. Klavijaturista Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca iz "Amadeus benda", potvrdio je da se razvodi od svoje supruge nakon 35 godina braka. Kako tvrdi, glavni razlog njihovog razvoda… »
Razvodi se Aca Amadeus: Muzičar šokirao tvrdnjama: "Uhvatio sam ženu sa drogom, nestajao je novac iz kuće, a ćerke sam se…
Blic pre 24 sata
Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, razvodi se od žene. Klavijaturista je šokirao navodima da njegova supruga koristi nedozvoljene supstance, i da je to bio okidač kraha braka. "Podneo sam tužbu za razvod. Nije prijatno kad uhvatiš… »
Vesti dana »

Kontranapad spinom u zaustavnom vremenu: Predsednik očekuje nerede a građani pravdu i solidarnost
Radio 021 pre 15 minutajoš 51 povezana

Nedović se oglasio nakon bolnog šamara za Zvezdu, ova poruka će izazvati reakcije navijača crveno-belih
Nova pre 1 satjoš 33 povezane

Spektakularna akcija rusa! Ovako su ušli u Sudžu: 15 kilometara išli kroz cevi gasovoda, pogledajte snimke nastale ispod zemlje (video)
Kurir pre 40 minutajoš 32 povezane

Priveden jer je navodno vređao članove SNS-a dok su delili propagandni materijal
N1 Info pre 7 satijoš 24 povezane