Povezane vesti

(Video) "Ja sam luda baba": Verica Šerifović izašla na binu i čvrsto zagrlila ćerku, Marija oplela po koleginicama: "Imaju…

(Video) "Ja sam luda baba": Verica Šerifović izašla na binu i čvrsto zagrlila ćerku, Marija oplela po koleginicama: "Imaju…

Blic pre 18 minuta
Marija Šerifović večeras održava prvi od pet koncerata u Beogradu, a majka Verica Šerifović pridružila joj se na bini. Marija Šerifović tokom koncerta se obratila majci Verici koja ju je bodrila iz prvih redova. - Jedino je Verica bolja pevačica… »
Govor posvetila sinu! Marija Šerifović se na početku koncerta obratila malom Mariu, reči će vas dirnuti u srce

Govor posvetila sinu! Marija Šerifović se na početku koncerta obratila malom Mariu, reči će vas dirnuti u srce

Kurir pre 25 minuta
Marija Šerifović večeras održava drugi od pet koncerata u Beogradu, a na početku se obratila publici. Marija Šerifović istakla je koliko joj je važno što se njen sin i večeras nalazi u publici. - Prvo da vas pitam: "Kako ste?". Je**no, a? Sve… »
Marija Šerifović pesmu posvetila Saši Popoviću!

Marija Šerifović pesmu posvetila Saši Popoviću!

Svet plus pre 3 sata
Marija Šerifović održala je sinoć u krcatom Sava centru u Beogradu prvi od pet koncerata na turneji „Dolazi ljubav“. Jednu numeru posvetila je nedavno preminulom Saši Popoviću. Kao i na svim dosadašnjim nastupima tokom regionalne turneje koja… »
Mali mario prvi put na maminom koncertu: Marija Šerifović napravila spektakl, a sve rasplakala pesmom koju je posvetila Saši…

Mali mario prvi put na maminom koncertu: Marija Šerifović napravila spektakl, a sve rasplakala pesmom koju je posvetila Saši…

Kurir pre 9 sati
Najbolja i najcenjenija pevačica u regionu Marija Šerifović održala je sinoć u krcatom Sava centru u Beogradu prvi od pet koncerata na turneji „Dolazi ljubav“. Kao i na svim dosadašnjim nastupima tokom regionalne turneje koja je počela pre… »
Spektakl je počeo: Marija Šerifović održala prvi od pet koncerata u prepunom Sava Centru

Spektakl je počeo: Marija Šerifović održala prvi od pet koncerata u prepunom Sava Centru

Nova pre 10 sati
Marija Šerifović održala je sinoć u krcatom Sava centru u Beogradu prvi od pet koncerata na turneji „Dolazi ljubav“. Kao i na svim dosadašnjim nastupima tokom regionalne turneje koja je počela pre tačno godinu dana, Marija je koncert otvorila… »
(Video) "ovo je prvi put da me gleda i sluša sin mario": Marija Šerifović se obratila publici na početu koncerta: "Zaj***no…

(Video) "ovo je prvi put da me gleda i sluša sin mario": Marija Šerifović se obratila publici na početu koncerta: "Zaj***no…

Blic pre 23 sata
Marija Šerifović večeras u Sava Centru održava prvi od pet koncerata čime ujedno završava turneju "Dolazi ljubav" koja je otpočela osmog marta prošle godine. Marija se na samom početku koncerta obratila publici. - Imala bih toliko toga da vam… »
"Od mene nema srećnije žene": Verica Šerifović posle pet godina došla na ćerkin koncert: Progovorila o unuku i otkrila…

"Od mene nema srećnije žene": Verica Šerifović posle pet godina došla na ćerkin koncert: Progovorila o unuku i otkrila…

Blic pre 24 sata
Verica Šerifović došla je nakon pet godina na koncert svoje ćerke Marije Šerifović koja večeras u Beogradu održava prvi od pet u nizu koncerata. Verica je otkrila kako se Marija snalazi sa sinom Mariom, a priznala je i koliko je nju unuk promenio… »
"To je jedan od najtežih dana u mom životu": Ana Sević došla da pruži podršku Mariji Šerifović - Ne može da se pomiri…

"To je jedan od najtežih dana u mom životu": Ana Sević došla da pruži podršku Mariji Šerifović - Ne može da se pomiri…

Blic pre 24 sata
Marija Šerifović večeras održava prvi od pet koncerata u Beogradu, a među prvima je u Sava Centar stigla Ana Sević. Ana je istakla da je došla da pruži podršku Mariji Šerifović kojoj nije lako da održi koncert nakon što je njen veliki… »

Vesti dana »