Повезане вести

(Видео) "изгубила сам пријатеља који је отишао изненада": Лепа Брена у сузама о смрти Саше Поповића: "Вечерас једна песма за…

(Видео) "изгубила сам пријатеља који је отишао изненада": Лепа Брена у сузама о смрти Саше Поповића: "Вечерас једна песма за…

Блиц 09.03.2025
Лепа Брена вечерас одржава концерт у Словенији, а ово је први пут да је запевала откако је умро њен дугогодишњи пријатељ и сарадник Саша Поповић. Лепа Брена концерт је одржала емотиван говор, а попом је песму "Болиш и не… »
Сузе на концерту: Лепа Брена певала за преминулог пријатеља

Сузе на концерту: Лепа Брена певала за преминулог пријатеља

Вести онлине 09.03.2025
Лепа Брена одржала је емотиван концерт у Љубљани, посветивши песму преминулом Саши Поповићу. Концерт је обележила и најава серије концерата у Загребу. Лепа Брена одржала је спектакуларан концерт у Арени Стожице у Љубљани… »
Лепа Брена у сузама поручила публици: "Помозите ми да отпевамо песму за Сашу Поповића"

Лепа Брена у сузама поручила публици: "Помозите ми да отпевамо песму за Сашу Поповића"

Б92 09.03.2025
На Дан жена, Арена Стожице у Љубљани била је домаћин концерта Лепе Брене. Публика је имала прилику да ужива у посебно емотивном концерту на којем Лепа Брена није могла да задржи сузе. Иако је концерт започела познатом песмом… »
"Не могу да верујем да нас је напустио, били смо заједно код Баба Ванге" Прва изјава Лепе Брене о смрти Саше Поповића…

"Не могу да верујем да нас је напустио, били смо заједно код Баба Ванге" Прва изјава Лепе Брене о смрти Саше Поповића…

Блиц 09.03.2025
Балканска дива Лепа Брена, проговорила је о свом великом пријатељу Саши Поповићу који је недавно преминуо, а дотакла се и највеће балканске пророчице Баба Ванге, код које су заједно били. Лепа Брена је 8. марта одржала концерт у… »
(Видео) "однео је комадић моје душе, никада га нећу заборавити": Марија Шерифовић заплакала на бини због Саше Поповића - Ана…

(Видео) "однео је комадић моје душе, никада га нећу заборавити": Марија Шерифовић заплакала на бини због Саше Поповића - Ана…

Блиц 08.03.2025
Марија Шерифовић расплакала се на концерту у Београду када је запевала песму "Не дам ветру да те дира" коју је посветила пријатељу и сараднику Саши Поповићу. Марија Шерифовић запевала је песму пред пуним Сава Центром док је у… »

Вести дана »