Povezane vesti

"Izbgubila sam prijatelja koji je otišao iznenada": Lepa Brena u suzama o smrti Saše Popovića: "Večeras jedna pema za mog…

"Izbgubila sam prijatelja koji je otišao iznenada": Lepa Brena u suzama o smrti Saše Popovića: "Večeras jedna pema za mog…

Blic pre 20 minuta
Lepa Brena večeras održava koncert u Sloveniji, a ovo je prvi put da je zapevala otkako je umro njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Saša Popović. Lepa Brena koncert je održala emotivan govor, a popom je pesmu "Boliš i ne prolaziš" posvetila… »
Suze na koncertu: Lepa Brena pevala za preminulog prijatelja

Suze na koncertu: Lepa Brena pevala za preminulog prijatelja

Vesti online pre 11 sati
Lepa Brena održala je emotivan koncert u Ljubljani, posvetivši pesmu preminulom Saši Popoviću. Koncert je obeležila i najava serije koncerata u Zagrebu. Lepa Brena održala je spektakularan koncert u Areni Stožice u Ljubljani povodom Dana žena… »
Lepa Brena u suzama poručila publici: "Pomozite mi da otpevamo pesmu za Sašu Popovića"

Lepa Brena u suzama poručila publici: "Pomozite mi da otpevamo pesmu za Sašu Popovića"

B92 pre 12 sati
Na Dan žena, Arena Stožice u Ljubljani bila je domaćin koncerta Lepe Brene. Publika je imala priliku da uživa u posebno emotivnom koncertu na kojem Lepa Brena nije mogla da zadrži suze. Iako je koncert započela poznatom pesmom Uđi slobodno, koju je… »
"Ne mogu da verujem da nas je napustio, bili smo zajedno kod Baba Vange" Prva izjava Lepe Brene o smrti Saše Popovića…

"Ne mogu da verujem da nas je napustio, bili smo zajedno kod Baba Vange" Prva izjava Lepe Brene o smrti Saše Popovića…

Blic pre 13 sati
Balkanska diva Lepa Brena, progovorila je o svom velikom prijatelju Saši Popoviću koji je nedavno preminuo, a dotakla se i najveće balkanske proročice Baba Vange, kod koje su zajedno bili. Lepa Brena je 8. marta održala koncert u Ljubljani u Areni… »
(Video) "odneo je komadić moje duše, nikada ga neću zaboraviti": Marija Šerifović zaplakala na bini zbog Saše Popovića -…

(Video) "odneo je komadić moje duše, nikada ga neću zaboraviti": Marija Šerifović zaplakala na bini zbog Saše Popovića -…

Blic pre 22 sata
Marija Šerifović rasplakala se na koncertu u Beogradu kada je zapevala pesmu "Ne dam vetru da te dira" koju je posvetila prijatelju i saradniku Saši Popoviću. Marija Šerifović zapevala je pesmu pred punim Sava Centrom dok je u pozadini preko celog… »

Vesti dana »