Povezane vesti
Đoković: Stvari su definitivno drugačije za mene
Vesti online pre 9 sati
Novak Đoković prokomentarisao je šokantnu eliminaciju iz Indijan Velsa. Bolji od njega već u drugom kolu bio je Holanđanin Botik van de Zandšulp. – Stvari su definitivno drugačije za mene u poslednjih nekoliko godina. Mučim se da igram na… »
Da li vas Novakov debakl sada malo manje iznenađuje?
B92 pre 9 sati
Botik van de Zandshulp ima 29 godina i trenutno je 85. teniser planete, ali za sobom ima nestvarnih šest meseci. Van de Zandshulp se sredinom prošle godine jako mučio sa igrom i renkingom, a u jednom trenutku je razmišlja o penziji. A onda je, za samo… »
Đoković: Nemam izgovor za lošu igru
Radio 021 pre 10 sati
Novak Đoković je izjavio da je odigrao loš meč protiv Holanđanina Botika van de Zandšulpa u drugom kolu Masters turnira u Indijan Velsu. Đoković je eliminisan pošto je izgubio od Van de Zanšlupa koji je 85. na ATP listi. "Nemam nikakav izgovor… »
"Mučim se poslednjih godina": Novak brutalno iskren posle teškog poraza, ove reči su zabrinjavajuće
Mondo pre 11 sati
Novak Đoković je posle poraza u Indijan Velsu pričao o problemima, teškoj situaciji u kojoj se nalazi, lošoj igri... Novak Đoković doživeo je šokantan poraz u Indijan Velsu. Ispao je već u drugom kolu turnira, pobedio ga je Botik van de… »
Novak Đoković posle šokantnog poraza: "Stvari su definitivno drugačije za mene"
Dnevnik pre 11 sati
Novak Đoković prokomentarisao je šokantnu eliminaciju sa Indijan Velsa, piše B92. Bolji od njega već u drugom kolu bio je Holanđanin Botik van de Zandshulp. "Stvari su definitivno drugačije za mene u poslednjih nekoliko godina. Mučim se da igram… »
Kraj za Đokovića u Indijan Velsu (video)
Sportski žurnal pre 12 sati
Slavio Holanđanin De Zandšulp. Novak Đoković pobeđen je noćas već u prvom izlasku na teren, u drugom kolu, teniskog turnira iz serije 1.000 u Indijan Velsu. Iznenađujuće ubedljivo i relativno lako pobedio ga je Holanđanin Botik Van de Zandšulp… »
Đoković: Ništa ne može da vas pripremi za ovaj trenutak (video)
Sportski žurnal pre 12 sati
“Mučim se da igram na željenom nivou”. Novak Đoković rekao je danas da se muči da igra na željenom nivou, posle eliminacije u drugom kolu turnira u Indijan Velsu. - Stvari su očigledno drugačije za mene u poslednjih nekoliko godina. Mučim se… »
Van de Zandšulp: Znao sam da Đoković ne igra kao nekad
Sport klub pre 12 sati
Mlako dizanje ruku u vazduh, lice gotovo bez osmeha. Ko nije znao protiv koga je Botik van de Zandšulp pobedio u Indijan Velsu, nikada ne bi rekao da je njegov rival najbolji teniser sveta svih vremena. – Znao sam da moram ceo meč da budem smiren… »
Novak nova žrtva u nizu ubice velikana, podatak koji je mnoge frapirao
Nova pre 12 sati
Botik Van De Zandšulp savladao je u Novaka Đokovića u drugom kolu Indijan Velsa rezultatom 6:2, 3:6, 6:1. Holanđanin je igrao sjajan meč i zasluženo prošao dalje, a jedan podatak mnogima je upao u oči. Naime, Van De Zandšulp je posednji čovek… »
"Ne želim da pričam o tome" Novak Đoković slomljen nakon šokantne eliminacije
Večernje novosti pre 12 sati
Novak Đoković se oglasio nakon iznenađujuće eliminacije sa mastersa u Indijan Velsu i to u drugom kolu. Njega je savladao Holanđanin Botik van de Zandšulp. FOTO: Tanjug/AP Novak Đoković se oglasio nakon iznenađujuće eliminacije sa mastersa u… »
Kuda ide Novakova godina? Đoković ispao od "laki luzera" na startu Indijan Velsa
Sportske.net pre 13 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković izgubio je u prvom kolu mastersa u Indijan Velsu od Holanđanina Botika van de Zandšlupa rezultatom 1:2 (2:6, 6:3, 4:6). U susretu koji je trajao dva sata, Đoković je zabeležio još jedan neuspeh na samom… »
Senzacija na Indijan velsu: Novak Đoković šokantno eliminisan već na startu takmičenja! (video)
Hot sport pre 13 sati
Holandski „laki luzer“ izbacio srpskog šampiona na njegovom 500. Masters meču! Srpski teniser Novak Đoković doživeo je neočekivan poraz već u drugom kolu Indijan Velsa, izgubivši od Botika van de Zandšulpa rezultatom 6:2, 3:6, 6:1. Lucker… »
Đoković nakon šokantnog poraza: „Ne želim da pričam o tome!“ (video)
Hot sport pre 13 sati
Srpski teniser priznao da se muči s formom, ali ne traži izgovore! Nakon neočekivane eliminacije u drugom kolu Indijan Velsa od strane Botika van de Zandšulpa, Novak Đoković se oglasio i otvoreno govorio o trenutnim izazovima, ali je odbio da… »
Neverovatan podatak, ovo se Novaku nije desilo sedam godina
Nova pre 13 sati
Novak Đoković neprijatno je šokirao svoje navijače porazom u drugom kolu Indijan Velsa od Botika Van De Zandšlupa Tri poraza u nizu vezao je najbolji teniser u istoriji, prvi put nakon 2018. godine. Bio je to treći vezani poraz Novaka u sezoni… »
Novak se posle poraza požalio na teren: "Razlika je velika... Mučim se"
Sportske.net pre 13 sati
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da se muči da igra na željenom nivou, posle eliminacije u drugom kolu turnira u Indijan Velsu. "Stvari su očigledno drugačije za mene u poslednjih nekoliko godina. Mučim se da igram na željenom nivou. S… »
Srbija ostala bez ijednog predstavnika u Indijan Velsu: Ispadali redom, Majami šansa za popravni
Mondo pre 12 sati
Dušan Lajović završio je takmičenje na turniru u Indijan Velsu. Srbija je i zvanično ostala bez predstavnika u Indijan Velsu. Takmičenje je završio i Dušan Lajović. Posle ubedljive pobede na startu takmičenja srpski teniser je u drugom kolu… »
Đoković: "Stvari su definitivno drugačije za mene" VIDEO
B92 pre 13 sati
Novak Đoković prokomentarisao je šokantnu eliminaciju sa Indijan Velsa. Bolji od njega već u drugom kolu bio je Holanđanin Botik van de Zandshulp. "Stvari su definitivno drugačije za mene u poslednjih nekoliko godina. Mučim se da igram na željenom… »
Đoković: Mučim se da igram na željenom nivou
Politika pre 13 sati
Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da se muči da igra na željenom nivou, posle eliminacije u drugom kolu turnira u Indijan Velsu. „Stvari su očigledno drugačije za mene u poslednjih nekoliko godina. Mučim se da igram na željenom nivou… »
„Uvek se nešto dešava, ali ne želim da pričam o tome“: Novak zabrinuo rečima posle poraza
Nova pre 14 sati
Novak Đoković doživeo je šokantan poraz u drugom kolu Indijan Velsa od Botika van De Zandšlupa rezultatom 1:6, 6:3, 1:6. Time je nastavio lošu formu nakon povrede u Melburnu, a posle meča je izneo svoje utiske. „Stvari su definitivno drugačije… »
Novak Đoković poražen u drugom kolu Indijan Velsa: Pobedio ga "laki luzer" koji je 86. na ATP listi
Euronews pre 14 sati
Srpski teniser, Novak Đoković eliminisan je sa turnira u Indijan Velsu, budući da je u u meču drugog kola poražen od Holanđanina Botika van de Zanšlupa - 2:1 (6:2, 3:6 i 6:1). Koliko je poraz najtrofejnijeg tenisera svih vremena senzacionalan… »
Nole: Puno me je namučila razlika između glavnog i ostalih terena
Sport klub pre 14 sati
Dva su razloga za lošu igru i poraz Novaka Đokovića veću prvom meču mastersa 1.000 u Indija Velsu. Bar iz njegovog ugla. O prvom nije želeo da govori, a o drugom jeste. – Uvek se nešto dešava – odgovorio je posle poraza sa 6:2, 3:6, 6:1 od… »
Indijan Vels: Novak Đoković eliminisan već na startu, izgubio od "srećnog gubitnika"
Radio 021 pre 14 sati
Novak Đoković ispao je već u svom prvom nastupu, u drugom kolu, teniskog turnira iz serije 1.000 u Indijan Velsu. Njega je iznenađujuće ubedljivo i relativno lako pobedio Holanđanin Botik Van de Zandšulp sa 2:1 u setovima (6:2, 3:6, 6:1). Van de… »
Đoković poražen u drugom kolu Indijan Velsa
Politika pre 14 sati
INDIJAN VELS - Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je jutros sa turnira u Indijan Velsu pošto je u meču drugog kola izgubio od Holanđanina Botika van de Zanšlupa rezultatom 2:1 (6:2, 3:6 i 6:1). Ovo je prvi put od 2018. godine da je Novak… »
Novak Đoković ispao već u prvom nastupu na Indijan Velsu
Radio sto plus pre 18 sati
Njega je iznenađujuće ubedljivo i relativno lako pobedio Holanđanin Botik Van de Zandšulp sa 2:1 u setovima (6:2, 3:6, 6:1). U prvom setu srpski teniser je bio daleko ispod svog nivoa, i nakon početnih 1:1 u gemovima izgubio je četiri gema (u jednom… »
Novaku Đokoviću se ovo nije desilo skoro sedam godina
Telegraf pre 19 sati
Preporučujemo. Novak Đoković nije uspeo da u svom prvu ovosezonskom susretu na Indijan Velsu slavi pošto je umesto njega do trećeg kola otišao Botik Van De Zandshulp, a ovaj niz poraza se srpskom asu nije odavno desio. Novak je sada u seriji od tri… »
Đokovića u 3. kolu Indijan Velsa čeka Argentinac: Odigrali ludi meč na Rolan Garosu, Novak pamti pet setova!
Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Argentinski teniser Fransisko Serundolo bio bi protivnik Novaka Đokovića u trećem kolu Mastersa u Indijan Velsu ukoliko najbolji svih vremena uspeo da upiše još jednu pobedu i prođe drugu rundu. U drugom kolu je očekivao Nika… »
Vesti dana »

Šok u "Stožicama": Zvezda u ozbiljnoj krizi - pretrpela peti poraz u ABA ligi!
B92 pre 17 minutajoš 39 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajinci raketama gađali pijacu u Hersonskoj oblasti, ima mrtvih
RTV pre 5 satijoš 32 povezane

(Video) Veličanstven prizor Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park mobilnim telefonima
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih