Повезане вести

"Први пут сам пробала са Мишом Бананом!" Ана Николић признала све о пороцима: Да то урадим била бих наркоманка...

"Први пут сам пробала са Мишом Бананом!" Ана Николић признала све о пороцима: Да то урадим била бих наркоманка...

Курир 09.03.2025
Певачица Ана Николић открила је да је алкохол први пут пробала са 26 година са Родољубом Радуловићем, познатијим као Миша Банана. Ана Николић је том приликом стала на пут причама да је почела да пије због бившег мужа Стефана… »
"Први пут сам пробала са Мишом Бананом!": Ана Николић признала све о пороцима

"Први пут сам пробала са Мишом Бананом!": Ана Николић признала све о пороцима

Вечерње новости 09.03.2025
АНА Николић је том приликом стала на пут причама да је почела да пије због бившег мужа Стефана Ђурића Расте. Фото: АТА имагес/А. Ахел Певачица Ана Николић открила је да је алкохол први пут пробала са 26 година са Родољубом… »
"Да то урадим била бих наркоманка.: Плашим се" Ана Николић о пороцима и вези са 26 година старијим Мишом Бананом: "Са њим сам…

"Да то урадим била бих наркоманка.: Плашим се" Ана Николић о пороцима и вези са 26 година старијим Мишом Бананом: "Са њим сам…

Блиц 09.03.2025
Љубавни живот Ане Николић одувек је интригирао јавност, а њена велика љубав био је Родољуб Радуловић познатији као Миша Банана. Ана Николић сада је открила да је 26 година старијим Мишом први пут пробала алкохол. - Први пут… »
Бабице се шокирале кад су угледале бебу: Мајка у секунди пребледела, почела да паничи, а кад је видела о чему се ради, није…

Бабице се шокирале кад су угледале бебу: Мајка у секунди пребледела, почела да паничи, а кад је видела о чему се ради, није…

Курир 09.03.2025
Американка Памела Ман (31) родила је бебу од невероватних шест килограма у уторак у Бирмингему. Била је у најмању руку шокирана кад је видела да је тек рођена беба величине тромесечног детета. - Доктор ју је извукао из мене, а… »
"Напустио нас је јер му је сметао звук плача, шутирао врата": Ана Николић први пут након 7 година о разводу од Расте

"Напустио нас је јер му је сметао звук плача, шутирао врата": Ана Николић први пут након 7 година о разводу од Расте

Мондо 09.03.2025
Ана је признала шта се то дешавало у дому као и ситуације које су претходиле разводу од познатог репера. Певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста били су у браку свега годину и три месеца, а развели су се у периоду док је… »
"Спаковао се и напустио мене и Тару кад је имала 40 дана" Ана Николић први пут о разводу од Расте: Шутирао је врата када дете…

"Спаковао се и напустио мене и Тару кад је имала 40 дана" Ана Николић први пут о разводу од Расте: Шутирао је врата када дете…

Курир 09.03.2025
Певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста у браку су били само годину и три месеца, а развели су се док је њихова ћерка Тара била беба. Ана Николић сада је након много година проговорила о разводу од Расте и изнела своју… »
"Спаковао се и отишао када је Тара имала 40 дана": Ана Николић први пут о разводу од Расте: "Шутирао је врата када дете плаче…

"Спаковао се и отишао када је Тара имала 40 дана": Ана Николић први пут о разводу од Расте: "Шутирао је врата када дете плаче…

Блиц 09.03.2025
Певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста у браку су били само годину и три месеца, а развели су се док је њихова ћерка Тара била беба. Ана Николић сада је након много година проговорила о разводу од Расте и изнела своју… »

Вести дана »