Povezane vesti

"Da to uradim bila bih narkomanka.: Plašim se" Ana Nikolić o porocima i vezi sa 26 godina starijim Mišom Bananom: "Sa njim sam…

"Da to uradim bila bih narkomanka.: Plašim se" Ana Nikolić o porocima i vezi sa 26 godina starijim Mišom Bananom: "Sa njim sam…

Blic 09.03.2025
Ljubavni život Ane Nikolić oduvek je intrigirao javnost, a njena velika ljubav bio je Rodoljub Radulović poznatiji kao Miša Banana. Ana Nikolić sada je otkrila da je 26 godina starijim Mišom prvi put probala alkohol. - Prvi put sam probala alkohol sa 26… »
Babice se šokirale kad su ugledale bebu: Majka u sekundi prebledela, počela da paniči, a kad je videla o čemu se radi, nije…

Babice se šokirale kad su ugledale bebu: Majka u sekundi prebledela, počela da paniči, a kad je videla o čemu se radi, nije…

Kurir 09.03.2025
Amerikanka Pamela Man (31) rodila je bebu od neverovatnih šest kilograma u utorak u Birmingemu. Bila je u najmanju ruku šokirana kad je videla da je tek rođena beba veličine tromesečnog deteta. - Doktor ju je izvukao iz mene, a sve babice su rekle: "O… »
"Napustio nas je jer mu je smetao zvuk plača, šutirao vrata": Ana Nikolić prvi put nakon 7 godina o razvodu od Raste

"Napustio nas je jer mu je smetao zvuk plača, šutirao vrata": Ana Nikolić prvi put nakon 7 godina o razvodu od Raste

Mondo 09.03.2025
Ana je priznala šta se to dešavalo u domu kao i situacije koje su prethodile razvodu od poznatog repera. Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta bili su u braku svega godinu i tri meseca, a razveli su se u periodu dok je njihova ćerka Tara još… »
"Spakovao se i otišao kada je Tara imala 40 dana": Ana Nikolić prvi put o razvodu od Raste: "Šutirao je vrata kada dete plače…

"Spakovao se i otišao kada je Tara imala 40 dana": Ana Nikolić prvi put o razvodu od Raste: "Šutirao je vrata kada dete plače…

Blic 09.03.2025
Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta u braku su bili samo godinu i tri meseca, a razveli su se dok je njihova ćerka Tara bila beba. Ana Nikolić sada je nakon mnogo godina progovorila o razvodu od Raste i iznela svoju strane priče. - Poenta… »

Vesti dana »