Povezane vesti
"Prvi put sam probala sa Mišom Bananom!" Ana Nikolić priznala sve o porocima: Da to uradim bila bih narkomanka...
Kurir pre 8 sati
Pevačica Ana Nikolić otkrila je da je alkohol prvi put probala sa 26 godina sa Rodoljubom Radulovićem, poznatijim kao Miša Banana. Ana Nikolić je tom prilikom stala na put pričama da je počela da pije zbog bivšeg muža Stefana Đurića Raste. -… »
"Da to uradim bila bih narkomanka.: Plašim se" Ana Nikolić o porocima i vezi sa 26 godina starijim Mišom Bananom: "Sa njim…
Blic pre 9 sati
Ljubavni život Ane Nikolić oduvek je intrigirao javnost, a njena velika ljubav bio je Rodoljub Radulović poznatiji kao Miša Banana. Ana Nikolić sada je otkrila da je 26 godina starijim Mišom prvi put probala alkohol. - Prvi put sam probala alkohol… »
"Prvi put sam probala sa Mišom Bananom!": Ana Nikolić priznala sve o porocima
Večernje novosti pre 9 sati
ANA Nikolić je tom prilikom stala na put pričama da je počela da pije zbog bivšeg muža Stefana Đurića Raste. Foto: ATA images/A. Ahel Pevačica Ana Nikolić otkrila je da je alkohol prvi put probala sa 26 godina sa Rodoljubom Radulovićem… »
Babice se šokirale kad su ugledale bebu: Majka u sekundi prebledela, počela da paniči, a kad je videla o čemu se radi, nije…
Kurir pre 15 sati
Amerikanka Pamela Man (31) rodila je bebu od neverovatnih šest kilograma u utorak u Birmingemu. Bila je u najmanju ruku šokirana kad je videla da je tek rođena beba veličine tromesečnog deteta. - Doktor ju je izvukao iz mene, a sve babice su rekle… »
Ana Nikolić ogolila dušu o bivšem suprugu: Jednu stvar mu nikada neću oprostiti - Šutirao je vrata kada Tara plače!
Svet plus pre 17 sati
Pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji "Pretres", gde je prvi put otvoreno govorila o detaljima iz svog privatnog života, posebno o braku sa bivšim suprugom. U iskrenom razgovoru, otkrila je ono što javnost do sada nije znala – emocije… »
"Spakovao se i napustio mene i Taru kad je imala 40 dana" Ana Nikolić prvi put o razvodu od Raste: Šutirao je vrata kada dete…
Kurir pre 17 sati
Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta u braku su bili samo godinu i tri meseca, a razveli su se dok je njihova ćerka Tara bila beba. Ana Nikolić sada je nakon mnogo godina progovorila o razvodu od Raste i iznela svoju strane priče. -… »
"Napustio nas je jer mu je smetao zvuk plača, šutirao vrata": Ana Nikolić prvi put nakon 7 godina o razvodu od Raste
Mondo pre 17 sati
Ana je priznala šta se to dešavalo u domu kao i situacije koje su prethodile razvodu od poznatog repera. Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta bili su u braku svega godinu i tri meseca, a razveli su se u periodu dok je njihova ćerka Tara… »
"Spakovao se i otišao kada je Tara imala 40 dana": Ana Nikolić prvi put o razvodu od Raste: "Šutirao je vrata kada dete…
Blic pre 18 sati
Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta u braku su bili samo godinu i tri meseca, a razveli su se dok je njihova ćerka Tara bila beba. Ana Nikolić sada je nakon mnogo godina progovorila o razvodu od Raste i iznela svoju strane priče. -… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 9 minutajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

MUP: Zadržavanje za osumnjičenog da je udario dva učesnika skupa u Pionirkom parku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana