Povezane vesti
Mandić: Svima na Balkanu, a posebno srpskom narodu, najpotrebniji je mir
RTS 09.03.2025
Svima na Balkanu, a posebno srpskom narodu, najpotrebniji je mir i to je ključna poruka koju sam poslao iz Banjaluke, izjavio je predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić. "Kolega Milan Knežević i ja smo želeli da pošaljemo jasnu poruku srpskog… »
"Svima na Balkanu, a posebno srpskom narodu, najpotrebniji je mir" Mandić: Nepromišljene odluke pojedinaca u ovom momentu…
Kurir 09.03.2025
Svima na Balkanu, a posebno srpskom narodu, najpotrebniji je mir i to je ključna poruka koju sam poslao iz Banjaluke, izjavio je predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić. "Kolega Milan Knežević i ja smo želeli da pošaljemo jasnu poruku srpskog… »
Mandić: Svima na Balkanu, a posebno srpskom narodu, najpotrebniji je mir
Euronews 09.03.2025
Vesti dana »
Marinković o suđenju Selakoviću: Apsolutno neprihvatljivo da se sud obraća vladi da ona uspostavi imunitet, kada se ministar na njega ne poziva
N1 Info pre 5 minutajoš 51 povezana
Produžen rok za podnošenje prijava za legalizaciju nelegalnih objekata
Zrenjaninski pre 6 minutajoš 64 povezane
Završena sednica Skupštine Novog Sada: Usvojene sve tačke koje su bile na dnevnom redu
B92 pre 1 satjoš 21 povezana
Održana sednica Komisije za reviziju biračkog spiska, izabrano troje predsedavajućih
NIN pre 1 satjoš 21 povezana