Повезане вести
"Рекли су да ће ме сменити ако поновим ту реченицу": Лалатовић проговорио о Војводини и Михином куму
Мондо 09.03.2025
Ненад Лалатовић причао је о одласку из Војводине, о Мирославу Тањги, играчима које је хтео да отера... Ненад Лалатовић отишао је из Војводине после слабих резултата и проблема са тимом. На његово место дошао је Мирослав Тањга… »
Лалатовић: "Нудили су ми нови уговор ако ставим једног играча да игра, рекао сам да не желим..."
Телеграф 09.03.2025
Препоручујемо. Напустио је Ненад Лалатовић Војводину после нешто слбијих резулата, и сада је поново без клуба и тренерског ангажмана. Тим поводом, Лалатовић је гостовао и у подкасту " Висх&Гоал", где је говорио о многим темама… »
Лалатовић отворено о одласку из Војводине: "Тањга је преговарао са Коларовим да одем, играчи не осећају клуб"
Телеграф 09.03.2025
Препоручујемо. Напустио је недавно Ненад Лалатовић клупу Војводине, а на месту тренера новосадског клуба наследио га је Мирослав Тањга, о чему смо већ писали. Лалатовић се није оглашавао о тој теми, а сада је гостовао у подкасту… »
Вести дана »
Пожар у Новом Горажду се поново шири: Ватрогасци бранили куће и шталу у Устипрачи
Инсајдер пре 25 минутајош 38 повезаних
Индонезију погодио разоран земљотрес: Други приближне снаге у протекла 24 сата
Еуроневс пре 2 сатајош 61 повезана
Аутобус из Ниша преузео туристе након удеса у Бугарској, очевидац несреће открива шта се догодило: "Возач је скренуо у јарак да избегне директан судар"
Нова пре 5 минутајош 20 повезаних
Тензије око Ормуског мореуза и нови израелски напади на Либан
Наслови.аи пре 46 минутајош 25 повезаних
Петер Мађар: Радови на подводној брани на Дунаву су трка са временом
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана