Povezane vesti
"Rekli su da će me smeniti ako ponovim tu rečenicu": Lalatović progovorio o Vojvodini i Mihinom kumu
Mondo 09.03.2025
Nenad Lalatović pričao je o odlasku iz Vojvodine, o Miroslavu Tanjgi, igračima koje je hteo da otera... Nenad Lalatović otišao je iz Vojvodine posle slabih rezultata i problema sa timom. Na njegovo mesto došao je Miroslav Tanjga i on će voditi klub u… »
Lalatović: "Nudili su mi novi ugovor ako stavim jednog igrača da igra, rekao sam da ne želim..."
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Napustio je Nenad Lalatović Vojvodinu posle nešto slbijih rezulata, i sada je ponovo bez kluba i trenerskog angažmana. Tim povodom, Lalatović je gostovao i u podkastu " Wish&Goal", gde je govorio o mnogim temama, poput odlaska iz Novog… »
Lalatović otvoreno o odlasku iz Vojvodine: "Tanjga je pregovarao sa Kolarovim da odem, igrači ne osećaju klub"
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Napustio je nedavno Nenad Lalatović klupu Vojvodine, a na mestu trenera novosadskog kluba nasledio ga je Miroslav Tanjga, o čemu smo već pisali. Lalatović se nije oglašavao o toj temi, a sada je gostovao u podkastu " Wish&Goal", gde je… »
Vesti dana »
Pokret Mi snaga naroda kritikuje najavu sednice Vlade posle sahrane Mladića
Serbian News Media pre 15 minutajoš 34 povezane
BH Telekom na kablovskoj platformi ukinuo signal RTRS, zbog programa posvećenog Mladiću
Beta pre 30 minutajoš 25 povezanih
Za naknadu od 6.000 dinara do 12 sati prijavilo se oko 361.000 građana, isplata od 22. septembra
RTV pre 1 satjoš 86 povezanih
Hitno upozorenje MUP-a posle četiri smrti u samo tri sata: Poštujte saobraćajne propise
NIN pre 1 satjoš 31 povezana