Povezane vesti
"Rekli su da će me smeniti ako ponovim tu rečenicu": Lalatović progovorio o Vojvodini i Mihinom kumu
Mondo pre 14 sati
Nenad Lalatović pričao je o odlasku iz Vojvodine, o Miroslavu Tanjgi, igračima koje je hteo da otera... Nenad Lalatović otišao je iz Vojvodine posle slabih rezultata i problema sa timom. Na njegovo mesto došao je Miroslav Tanjga i on će voditi klub… »
Lalatović: "Nudili su mi novi ugovor ako stavim jednog igrača da igra, rekao sam da ne želim..."
Telegraf pre 16 sati
Preporučujemo. Napustio je Nenad Lalatović Vojvodinu posle nešto slbijih rezulata, i sada je ponovo bez kluba i trenerskog angažmana. Tim povodom, Lalatović je gostovao i u podkastu " Wish&Goal", gde je govorio o mnogim temama, poput odlaska iz Novog… »
Lalatović otvoreno o odlasku iz Vojvodine: "Tanjga je pregovarao sa Kolarovim da odem, igrači ne osećaju klub"
Telegraf pre 16 sati
Preporučujemo. Napustio je nedavno Nenad Lalatović klupu Vojvodine, a na mestu trenera novosadskog kluba nasledio ga je Miroslav Tanjga, o čemu smo već pisali. Lalatović se nije oglašavao o toj temi, a sada je gostovao u podkastu " Wish&Goal", gde… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 28 minutajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

MUP: Zadržavanje za osumnjičenog da je udario dva učesnika skupa u Pionirkom parku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana