Povezane vesti

Tuča na koncertu Saše Matića (VIDEO)

Tuča na koncertu Saše Matića (VIDEO)

Nova pre 6 sati
Saša Matić održao je sinoć koncert u Beogradskoj areni, a u jednom trenutku došlo je do tuče. Matiću su se na binu u jednom trenutku pridružile prvo Breskvica, pa onda Milica Pavlović, a publika je hitove pevala uglas. Međutim, kako se može… »
Obezbeđenje se bije sa gostima na koncertu Saše Matića: Žestoka tuča u Areni, pojavio se snimak haosa

Obezbeđenje se bije sa gostima na koncertu Saše Matića: Žestoka tuča u Areni, pojavio se snimak haosa

Mondo pre 10 sati
Nije poznato šta je prethodilo sukobu momaka, a sve se desilo tokom nastupa Milice Pavlović. Muzička zvezda Saša Matić održao je sinoć spektakularni koncert u Beogradskoj areni, na kojem je jedan deo posvetio pokojnom Saši Popoviću. Matiću su se… »
Saša Matić pred krcatom Arenom zapevao pesmu koju je napisao sa Popovićem: "Zaslužan je što sam večeras..."

Saša Matić pred krcatom Arenom zapevao pesmu koju je napisao sa Popovićem: "Zaslužan je što sam večeras..."

Telegraf pre 20 sati
Preporučujemo. Muzička zvezda Saša Matić održao je spektakularni koncert u Beogradskoj areni, na kojem je jedan deo posvetio Saši Popoviću. Naime, Matić je pred početak koncerta u izjavi koju je dao prvo doatako svoje porodice i važnog dana za… »
Tuča na koncertu Saše Matića! Haos u loži Beogradske arene

Tuča na koncertu Saše Matića! Haos u loži Beogradske arene

Telegraf pre 20 sati
Preporučujemo. Večeras je, 8. marta, izbila tuča u loži Beogradske arene na koncertu Saše Matića. Snimak je objavljen na Instagram starnici moj_beo_grad. Kako se vidi, jedan od gostiju sukobio se sa trojicom članova obezbeđenja ispred lože… »

Vesti dana »