Povezane vesti
"Svi mi govorili da ne idem jer bih mogao da nastradam, gledao sam ljude bez ruku i nogu"
B92 pre 15 sati
Nenad Lalatović se prisetio vremena provedenog u Ukrajini tokom rata. Lalatović je tokom 2023. godine vodio Zoriju iz Luganjska, odakle se vratio u srpski fudbal i trenirao Spartak iz Subotice, Mladost i Vojvodinu. Brzo je napustio Ukrajinu, ali ne zbog… »
Gledao sam ljude bez ruku i nogu: Nenad Lalatović se prisetio najgoreg dela svoje karijere! (video)
Hot sport pre 16 sati
Srpski trener otvoreno o teškim trenucima tokom rata i odluci da napusti Zoriju! Nenad Lalatović proveo je tri meseca u ratom zahvaćenoj Ukrajini trenirajući Zoriju iz Luganjska, ali je, uprkos solidnim rezultatima, odlučio da se vrati u Srbiju zbog… »
Lalatović o užasu rata: Viđao sam ljude bez nogu, bombu na terenu
Sport klub pre 17 sati
Nenad Lalatović je u popularnom fudbalskom podkastu Wish&Goal govorio i o danima trenerskog rada u ratom pogođenoj Ukrajini. Lalatović je tokom 2023. godine vodio Zoriju iz Luganjska, odakle se vratio u srpski fudbal i trenirao Spartak iz Subotice… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 1 minutjoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Šakom udario dvojicu mladića: Uhapšen muškarac (28) zbog nasilja na skupu u Pionirskom parku
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju pape Franje Vatikan: Stabilno je ali je i dalje složeno!
Kurir pre 48 minutajoš 1 povezana