Povezane vesti
"Svi mi govorili da ne idem jer bih mogao da nastradam, gledao sam ljude bez ruku i nogu"
B92 09.03.2025
Nenad Lalatović se prisetio vremena provedenog u Ukrajini tokom rata. Lalatović je tokom 2023. godine vodio Zoriju iz Luganjska, odakle se vratio u srpski fudbal i trenirao Spartak iz Subotice, Mladost i Vojvodinu. Brzo je napustio Ukrajinu, ali ne zbog… »
Gledao sam ljude bez ruku i nogu: Nenad Lalatović se prisetio najgoreg dela svoje karijere! (video)
Hot sport 09.03.2025
Srpski trener otvoreno o teškim trenucima tokom rata i odluci da napusti Zoriju! Nenad Lalatović proveo je tri meseca u ratom zahvaćenoj Ukrajini trenirajući Zoriju iz Luganjska, ali je, uprkos solidnim rezultatima, odlučio da se vrati u Srbiju zbog… »
Lalatović o užasu rata: Viđao sam ljude bez nogu, bombu na terenu
Sport klub 09.03.2025
Nenad Lalatović je u popularnom fudbalskom podkastu Wish&Goal govorio i o danima trenerskog rada u ratom pogođenoj Ukrajini. Lalatović je tokom 2023. godine vodio Zoriju iz Luganjska, odakle se vratio u srpski fudbal i trenirao Spartak iz Subotice… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku i izazvao cunami širom Pacifika
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 161 povezana

Bratić: Povređena tri radnika u incidentu u Novom Pazaru, iznete mnoge dezinformacije
RTV pre 11 minutajoš 22 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 25 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 6 minutajoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 16 povezanih