Povezane vesti
Lalatović otvoreno o čuvenoj svađi u svlačionici: “ Muslin ga nije ni skinuo, nije mogao sa nama da uđe ni u autobus“
Danas 09.03.2025
Poznati fudbalski trener i nekadašnji igrač Nenad Lalatović je razgovarao sa Nebojšom Viškovićem i Gojkom Andrijaševićem, gostujući u podkastu Wish&Goal. Nenad Lalatović je kao jedan od svedoka, iz prve ruke govorio o čuvenom sukobu Slavoljub Muslin –… »
Niko ne valja, a igrači ostaju i imaju velike ugovore: Ako neko uradi ono što sam ja, dajem 100 hiljada evra! (video)
Hot sport 09.03.2025
Nedvosmislen oko dešavanja u Vojvodini! Nenad Lalatović proveo je par meseci kao šef struke Vojvodine, ali je njegov mandat prošao daleko od očekivanog. Harizmatični strateg je imao daleko više uspeha u prva dva boravka u Novom Sadu, ali svestan je da… »
Lalatović: "Ne znam da li su me bušili, ali Tanjga je pregovarao sa Kolarovim zimus"
Sportske.net 09.03.2025
Doskorašnji trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović gostovao je u podkastu "Wish&Go" gde je pričao na raznorazne teme, a između ostalog i o svom nedavnom odlasku iz novosadskog kluba. Zamerki na rad same Vojvodine nema. Pohvalno je govorio o… »
"Nije mi ukazano poštovanje koje zaslužujem" Lalatović zagrmeo nakon otkaza u Vojvodini (video)
Večernje novosti 09.03.2025
NENAD Lalatović u poslednjem mandatu nije uspeo da ponovi uspeh kada je osvojio kup. Serija loših rezultata dovela je do njegovog otkaza, zamenio ga je Miroslav Tanjga. FOTO: FK Crvena zvezda Popularni Lalat bio je gost najnovijeg podkasta "Viš&Gol" gde… »
Iz prve ruke: Svi detalji čuvenog sukoba Pjanović-Muslin
Sport klub 09.03.2025
U izuzetno zanimljivom razgovoru Nenada Lalatovića sa Gojkom Andrijaševićem i Nebojšom Viškovićem kao jedna od top tema izdvojilo se i sećanje na dešavanja uoči utakmice Bajer - Crvena zvezda u Leverkuzenu. Lalatović je kao jedan od svedoka, iz prve ruke… »
„Tanjga je pregovarao sa Kolarovim da bih ja otišao iz kluba“: Lalatović otkrio mnogo detalja i uputio poruku novom treneru…
Danas 08.03.2025
Fudbalski trener Nenad Lalatović je napustio Vojvodinu, a tome je razgovarao sa Nebojšom Viškovićem i Gojkom Andrijaševićem, gostujući u podkastu Wish&Goal. – Moje ime i prezime je urezano zlatnim slovima u istoriji Vojvodine, hteo to neko da prihvati… »
Vesti dana »
Bliski istok spreman da detonira sve zbog Trampa: Iran stavio balističke rakete u pripravnost, izraelska vojska pod uzbunom
Večernje novosti pre 15 minutajoš 35 povezanih
(Foto) „Počinjemo danas!“ NATO zemlje šalju vojsku na Grenland, završen ključni sastanak za samo 50 minuta, stigla čudna pretnja iz Bele kuće, oglasio se i Tramp: „Izbacite ih“
Blic pre 15 minutajoš 29 povezanih
Brnabić: Poseta evroparlamentaraca jeste najavljena, ali dolaze nepozvani
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Rojters/Ipsos: Samo 17 odsto Amerikanaca podržava Trampov plan za preuzimanje Grenlanda
Serbian News Media pre 3 satajoš 29 povezanih