Povezane vesti
Lalatović otvoreno o čuvenoj svađi u svlačionici: “ Muslin ga nije ni skinuo, nije mogao sa nama da uđe ni u autobus“
Danas pre 3 sata
Poznati fudbalski trener i nekadašnji igrač Nenad Lalatović je razgovarao sa Nebojšom Viškovićem i Gojkom Andrijaševićem, gostujući u podkastu Wish&Goal. Nenad Lalatović je kao jedan od svedoka, iz prve ruke govorio o čuvenom sukobu Slavoljub… »
Niko ne valja, a igrači ostaju i imaju velike ugovore: Ako neko uradi ono što sam ja, dajem 100 hiljada evra! (video)
Hot sport pre 4 sati
Nedvosmislen oko dešavanja u Vojvodini! Nenad Lalatović proveo je par meseci kao šef struke Vojvodine, ali je njegov mandat prošao daleko od očekivanog. Harizmatični strateg je imao daleko više uspeha u prva dva boravka u Novom Sadu, ali svestan je… »
Lalatović: "Ne znam da li su me bušili, ali Tanjga je pregovarao sa Kolarovim zimus"
Sportske.net pre 10 sati
Doskorašnji trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović gostovao je u podkastu "Wish&Go" gde je pričao na raznorazne teme, a između ostalog i o svom nedavnom odlasku iz novosadskog kluba. Zamerki na rad same Vojvodine nema. Pohvalno je govorio o… »
"Nije mi ukazano poštovanje koje zaslužujem" Lalatović zagrmeo nakon otkaza u Vojvodini (video)
Večernje novosti pre 10 sati
NENAD Lalatović u poslednjem mandatu nije uspeo da ponovi uspeh kada je osvojio kup. Serija loših rezultata dovela je do njegovog otkaza, zamenio ga je Miroslav Tanjga. FOTO: FK Crvena zvezda Popularni Lalat bio je gost najnovijeg podkasta "Viš&Gol"… »
Iz prve ruke: Svi detalji čuvenog sukoba Pjanović-Muslin
Sport klub pre 13 sati
U izuzetno zanimljivom razgovoru Nenada Lalatovića sa Gojkom Andrijaševićem i Nebojšom Viškovićem kao jedna od top tema izdvojilo se i sećanje na dešavanja uoči utakmice Bajer - Crvena zvezda u Leverkuzenu. Lalatović je kao jedan od svedoka, iz… »
„Tanjga je pregovarao sa Kolarovim da bih ja otišao iz kluba“: Lalatović otkrio mnogo detalja i uputio poruku novom…
Danas pre 21 sat
Fudbalski trener Nenad Lalatović je napustio Vojvodinu, a tome je razgovarao sa Nebojšom Viškovićem i Gojkom Andrijaševićem, gostujući u podkastu Wish&Goal. – Moje ime i prezime je urezano zlatnim slovima u istoriji Vojvodine, hteo to neko da… »
Vesti dana »

Niški studenti nastavili peške do Beograda, petnaest minuta tišine i protesti u više gradova
RTS pre 1 satjoš 51 povezana

Nedović se oglasio nakon bolnog šamara za Zvezdu, ova poruka će izazvati reakcije navijača crveno-belih
Nova pre 1 satjoš 33 povezane

Spektakularna akcija rusa! Ovako su ušli u Sudžu: 15 kilometara išli kroz cevi gasovoda, pogledajte snimke nastale ispod zemlje (video)
Kurir pre 47 minutajoš 32 povezane

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 7 satijoš 24 povezane