Повезане вести

Лалатовић отворено о чувеној свађи у свлачионици: “ Муслин га није ни скинуо, није могао са нама да уђе ни у аутобус“

Лалатовић отворено о чувеној свађи у свлачионици: “ Муслин га није ни скинуо, није могао са нама да уђе ни у аутобус“

Данас 09.03.2025
Познати фудбалски тренер и некадашњи играч Ненад Лалатовић је разговарао са Небојшом Вишковићем и Гојком Андријашевићем, гостујући у подкасту Висх&Гоал. Ненад Лалатовић је као један од сведока, из прве руке говорио о чувеном… »
Нико не ваља, а играчи остају и имају велике уговоре: Ако неко уради оно што сам ја, дајем 100 хиљада евра! (видео)

Нико не ваља, а играчи остају и имају велике уговоре: Ако неко уради оно што сам ја, дајем 100 хиљада евра! (видео)

Хот спорт 09.03.2025
Недвосмислен око дешавања у Војводини! Ненад Лалатовић провео је пар месеци као шеф струке Војводине, али је његов мандат прошао далеко од очекиваног. Харизматични стратег је имао далеко више успеха у прва два боравка у Новом… »
Лалатовић: "Не знам да ли су ме бушили, али Тањга је преговарао са Коларовим зимус"

Лалатовић: "Не знам да ли су ме бушили, али Тањга је преговарао са Коларовим зимус"

Спортске.нет 09.03.2025
Доскорашњи тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић гостовао је у подкасту "Висх&Го" где је причао на разноразне теме, а између осталог и о свом недавном одласку из новосадског клуба. Замерки на рад саме Војводине нема… »
"Није ми указано поштовање које заслужујем" Лалатовић загрмео након отказа у Војводини (видео)

"Није ми указано поштовање које заслужујем" Лалатовић загрмео након отказа у Војводини (видео)

Вечерње новости 09.03.2025
НЕНАД Лалатовић у последњем мандату није успео да понови успех када је освојио куп. Серија лоших резултата довела је до његовог отказа, заменио га је Мирослав Тањга. ФОТО: ФК Црвена звезда Популарни Лалат био је гост… »
Из прве руке: Сви детаљи чувеног сукоба Пјановић-Муслин

Из прве руке: Сви детаљи чувеног сукоба Пјановић-Муслин

Спорт клуб 09.03.2025
У изузетно занимљивом разговору Ненада Лалатовића са Гојком Андријашевићем и Небојшом Вишковићем као једна од топ тема издвојило се и сећање на дешавања уочи утакмице Бајер - Црвена звезда у Леверкузену. Лалатовић је као један… »
„Тањга је преговарао са Коларовим да бих ја отишао из клуба“: Лалатовић открио много детаља и упутио поруку новом тренеру…

„Тањга је преговарао са Коларовим да бих ја отишао из клуба“: Лалатовић открио много детаља и упутио поруку новом тренеру…

Данас 08.03.2025
Фудбалски тренер Ненад Лалатовић је напустио Војводину, а томе је разговарао са Небојшом Вишковићем и Гојком Андријашевићем, гостујући у подкасту Висх&Гоал. – Моје име и презиме је урезано златним словима у историји Војводине… »

Вести дана »