Povezane vesti

Vučević: Nema ništa od obojene revolucije, zajedništvom ćemo sačuvati državu

Vučević: Nema ništa od obojene revolucije, zajedništvom ćemo sačuvati državu

Euronews pre 14 sati
Premijer u ostavci i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević razgovarao je danas sa građanima u Bečeju i tom prilikom rekao da zajedništvom može da se sačuva država i pobedi svaki loš period, i poručio da "nema nista od obojene… »
"Oseća se miris pobede, počinje da se čuje glas većinske Srbije" Vučević: Nema ništa od obojene revolucije u Srbiji

"Oseća se miris pobede, počinje da se čuje glas većinske Srbije" Vučević: Nema ništa od obojene revolucije u Srbiji

Kurir pre 15 sati
Predsednik Vlade i predsednik SNS Miloš Vučević održao je tribinu u Bečeju, sa koje je poručio da će Srbija pobediti, a građane ove južnobačke opštine zamolio da čuvaju srpsko-mađarske odnose. - Mnogo mi je drago što sam sa vama i posebno… »
"Od predsednika Vučića tražimo odavde da nam čuva Srbiju" Premijer Vučević poslao snažne poruke iz Bečeja: Oseća se…

"Od predsednika Vučića tražimo odavde da nam čuva Srbiju" Premijer Vučević poslao snažne poruke iz Bečeja: Oseća se…

Dnevnik pre 15 sati
Predsednik Vlade i predsednik SNS Miloš Vučević održao je tribinu u Bečeju, sa koje je poručio da će Srbija pobediti, a građane ove južnobačke opštine zamolio da čuvaju srpsko-mađarske odnose. Mnogo mi je drago što sam sa vama i posebno sam… »
"Prethodna četiri meseca bila veoma teška za državu" Vučević u Bečeju garantuje da nema prelazne Vlade

"Prethodna četiri meseca bila veoma teška za državu" Vučević u Bečeju garantuje da nema prelazne Vlade

Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Miloš Vučević, premijer i predsednik SNS-a, posetio je danas Bečej i poručio na skupu u tom gradu da je prethodnih četiri meseca bili veoma teški za državu i da je napad na državu bio pripremljen. - Neko je očigledno dugo i… »
Vučević se oglasio o nastavnicima koji ne rade i spomenuo je plate: Neko se igra da deca izgube školsku godinu

Vučević se oglasio o nastavnicima koji ne rade i spomenuo je plate: Neko se igra da deca izgube školsku godinu

Telegraf pre 14 sati
Preporučujemo. Premijer i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević razgovarao je danas sa građanima u Bečeju i tom prilikom rekao da zajedništvom može da se sačuva država i pobedi svaki loš period, i poručio da "nema nista od obojene… »
"Pripremili su mnogo podliji scenario": Vučević u Bečeju: Prethodnih četiri meseca bili veoma teški za državu (video)

"Pripremili su mnogo podliji scenario": Vučević u Bečeju: Prethodnih četiri meseca bili veoma teški za državu (video)

Blic pre 15 sati
Miloš Vučević, premijer i predsednik SNS-a, posetio je danas Bečej i poručio na skupu u tom gradu da je prethodnih četiri meseca bili veoma teški za državu i da je napad na državu bio pripremljen. - Neko je očigledno dugo i ozbiljno pripremao… »

Vesti dana »