Повезане вести

"Припремили су много подлији сценарио": Вучевић у Бечеју: Претходних четири месеца били веома тешки за државу (видео)

"Припремили су много подлији сценарио": Вучевић у Бечеју: Претходних четири месеца били веома тешки за државу (видео)

Блиц 09.03.2025
Милош Вучевић, премијер и председник СНС-а, посетио је данас Бечеј и поручио на скупу у том граду да је претходних четири месеца били веома тешки за државу и да је напад на државу био припремљен. - Неко је очигледно дуго и… »
Вучевић: Нема ништа од обојене револуције, заједништвом ћемо сачувати државу

Вучевић: Нема ништа од обојене револуције, заједништвом ћемо сачувати државу

Еуроневс 09.03.2025
Премијер у оставци и председник Српске напредне странке Милош Вучевић разговарао је данас са грађанима у Бечеју и том приликом рекао да заједништвом може да се сачува држава и победи сваки лош период, и поручио да "нема ниста од… »
"Од председника Вучића тражимо одавде да нам чува Србију" Премијер Вучевић послао снажне поруке из Бечеја: Осећа се мирис…

"Од председника Вучића тражимо одавде да нам чува Србију" Премијер Вучевић послао снажне поруке из Бечеја: Осећа се мирис…

Дневник 09.03.2025
Председник Владе и председник СНС Милош Вучевић одржао је трибину у Бечеју, са које је поручио да ће Србија победити, а грађане ове јужнобачке општине замолио да чувају српско-мађарске односе. Много ми је драго што сам са вама и… »
"Осећа се мирис победе, почиње да се чује глас већинске Србије" Вучевић: Нема ништа од обојене револуције у Србији

"Осећа се мирис победе, почиње да се чује глас већинске Србије" Вучевић: Нема ништа од обојене револуције у Србији

Курир 09.03.2025
Председник Владе и председник СНС Милош Вучевић одржао је трибину у Бечеју, са које је поручио да ће Србија победити, а грађане ове јужнобачке општине замолио да чувају српско-мађарске односе. - Много ми је драго што сам са вама… »
Вучевић се огласио о наставницима који не раде и споменуо је плате: Неко се игра да деца изгубе школску годину

Вучевић се огласио о наставницима који не раде и споменуо је плате: Неко се игра да деца изгубе школску годину

Телеграф 09.03.2025
Препоручујемо. Премијер и председник Српске напредне странке Милош Вучевић разговарао је данас са грађанима у Бечеју и том приликом рекао да заједништвом може да се сачува држава и победи сваки лош период, и поручио да "нема… »
"Претходна четири месеца била веома тешка за државу" Вучевић у Бечеју гарантује да нема прелазне Владе

"Претходна четири месеца била веома тешка за државу" Вучевић у Бечеју гарантује да нема прелазне Владе

Телеграф 09.03.2025
Препоручујемо. Милош Вучевић, премијер и председник СНС-а, посетио је данас Бечеј и поручио на скупу у том граду да је претходних четири месеца били веома тешки за државу и да је напад на државу био припремљен. - Неко је… »

Вести дана »