Povezane vesti
"Pripremili su mnogo podliji scenario": Vučević u Bečeju: Prethodnih četiri meseca bili veoma teški za državu (video)
Blic 09.03.2025
Miloš Vučević, premijer i predsednik SNS-a, posetio je danas Bečej i poručio na skupu u tom gradu da je prethodnih četiri meseca bili veoma teški za državu i da je napad na državu bio pripremljen. - Neko je očigledno dugo i ozbiljno pripremao scenario… »
Vučević: Nema ništa od obojene revolucije, zajedništvom ćemo sačuvati državu
Euronews 09.03.2025
Premijer u ostavci i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević razgovarao je danas sa građanima u Bečeju i tom prilikom rekao da zajedništvom može da se sačuva država i pobedi svaki loš period, i poručio da "nema nista od obojene revolucije u… »
"Od predsednika Vučića tražimo odavde da nam čuva Srbiju" Premijer Vučević poslao snažne poruke iz Bečeja: Oseća se miris…
Dnevnik 09.03.2025
Predsednik Vlade i predsednik SNS Miloš Vučević održao je tribinu u Bečeju, sa koje je poručio da će Srbija pobediti, a građane ove južnobačke opštine zamolio da čuvaju srpsko-mađarske odnose. Mnogo mi je drago što sam sa vama i posebno sam oduševljen sa… »
"Oseća se miris pobede, počinje da se čuje glas većinske Srbije" Vučević: Nema ništa od obojene revolucije u Srbiji
Kurir 09.03.2025
Predsednik Vlade i predsednik SNS Miloš Vučević održao je tribinu u Bečeju, sa koje je poručio da će Srbija pobediti, a građane ove južnobačke opštine zamolio da čuvaju srpsko-mađarske odnose. - Mnogo mi je drago što sam sa vama i posebno sam oduševljen… »
Vučević se oglasio o nastavnicima koji ne rade i spomenuo je plate: Neko se igra da deca izgube školsku godinu
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Premijer i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević razgovarao je danas sa građanima u Bečeju i tom prilikom rekao da zajedništvom može da se sačuva država i pobedi svaki loš period, i poručio da "nema nista od obojene revolucije u… »
"Prethodna četiri meseca bila veoma teška za državu" Vučević u Bečeju garantuje da nema prelazne Vlade
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Miloš Vučević, premijer i predsednik SNS-a, posetio je danas Bečej i poručio na skupu u tom gradu da je prethodnih četiri meseca bili veoma teški za državu i da je napad na državu bio pripremljen. - Neko je očigledno dugo i ozbiljno… »
Vesti dana »

Diplomatija crvenog dugmeta – svi sastanci Putina i američkih predsednika
RTS pre 57 minutajoš 30 povezanih

Katai je Zvezdin doktor za Superligu: Milojević razigravao pojačanja i klince, Magiko mu dobio meč
Mondo pre 32 minutajoš 46 povezanih

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 28 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Nećemo dati zemlju okupatorima
RTV pre 57 minutajoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih