Povezane vesti

Od 9. marta do blokada: Kako je vlast odgovarala na studentske proteste

BBC News pre 15 sati
Od studentskih protesta posle 9. marta 1991. godine, preko onih tokom zime 1996/1997, do aktuelnih, vlasti su na proteste reagovale na najrazličitije načine - kako? Petronije Ponjavić iz Beograda je veći deo života proveo na ulici, protestujući… »

Danas pre 15 sati
Petronije Ponjavić iz Beograda je veći deo života proveo na ulici, protestujući. Svedok je 9. marta 1991, studentskih demonstracija 1996/1997, 5. oktobra 2000, aktuelnih studentskih protesta – i svega između što se dogodilo. „Bio sam i na onim… »

NIN pre 15 sati
Petronije Ponjavić iz Beograda je veći deo života proveo na ulici, protestujući. Svedok je 9. marta 1991, studentskih demonstracija 1996/1997, 5. oktobra 2000, aktuelnih studentskih protesta – i svega između što se dogodilo. "Bio sam i na onim… »

Južne vesti pre 15 sati
EPA Petronije Ponjavić iz Beograda je veći deo života proveo na ulici, protestujući. Svedok je 9. marta 1991, studentskih demonstracija 1996/1997, 5. oktobra 2000, aktuelnih studentskih protesta – i svega između što se dogodilo. „Bio sam i na… »

Radio 021 pre 14 sati
Od studentskih protesta posle 9. marta 1991. godine, preko onih tokom zime 1996/1997, do aktuelnih, vlasti su na proteste reagovale na najrazličitije načine - kako? EPA Petronije Ponjavić iz Beograda je veći deo života proveo na ulici, protestujući… »

Vesti dana »