Povezane vesti
Vesna de Vinča smršala 14 kilograma na ekstreman način: Njen trik nije za svakoga, ovako savladava glad, prvo se odrekla mesa…
Kurir 09.03.2025
Vesna de Vinča jednom prilikom je otkrila da je za 40 dana gladovanja, smršala je 14 kilograma. Naime, Vesna je nakon pročitane knjige Rudolfa Brojsa odlučila da isproba ovaj metod i od tada ga redovno koristi. - Razbolela sam se zbog toga što sam na… »
Ovako je Vesna de Vinča smršala 14 kilograma: Ima poseban trik, svako može da ga priušti
Blic 09.03.2025
Vesna de Vinča jednom prilikom je otkrila da je za 40 dana gladovanja, smršala je 14 kilograma. Naime, Vesna je nakon pročitane knjige Rudolfa Brojsa odlučila da isproba ovaj metod i od tada ga redovno koristi. - Razbolela sam se zbog toga što sam na… »
Vesti dana »

Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšena dvojica
NoviSad.com pre 41 minutajoš 31 povezana

Srbija gori! Rhmz je upravo objavio temperature i neće vam biti dobro: Ovaj grad na udaru ekstremnog vremena
Blic pre 2 satajoš 44 povezane

Fajnenšal tajms: Putin rekao Trampu da je uslov za okončanje rata povlačenje Ukrajine iz Donjecka
NIN pre 16 minutajoš 56 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih