Повезане вести

Ево ко је други ухапшени после убиства есме Тигањ! Сумњичи се да је помогао Ахмедину, а пред полицијом се овако бранио…

Ево ко је други ухапшени после убиства есме Тигањ! Сумњичи се да је помогао Ахмедину, а пред полицијом се овако бранио…

Курир 09.03.2025
Е. Д. (40) из Новог Пазара, рођак Ахмедина П. (59) из Тутина који се сумњичи да је убио Есму Тигањ (64), приведен је такође због сумње да је помогао Ахмедину да побегне! - Е. Д. је син Ахмединовог брата, он је заједно са… »
"Покушао сам да је реанимирам": Саслушан осумњичени за убиство Есме из Титина, тело прекрио лишћем

"Покушао сам да је реанимирам": Саслушан осумњичени за убиство Есме из Титина, тело прекрио лишћем

Мондо 09.03.2025
Осумњичени за убиство Есме Тигањ (64) ухапшен је и саслушан. Мистерија нестанка Есме Тигањ (64) из Тутина трагично је окончана проналаском њеног беживотног тела у шуми у селу Паљево, скривеног под лишћем. Полиција је… »
Овде је алмедин убио Есму Тигањ: Пресудио јој у шуми, па тело прекрио лишћем: Због злочина приведен и његов братанац (видео)…

Овде је алмедин убио Есму Тигањ: Пресудио јој у шуми, па тело прекрио лишћем: Због злочина приведен и његов братанац (видео)…

Блиц 09.03.2025
Мушкарац Е. Д. (40) из Новог Пазара, рођак Ахмедина П. (59) из Тутина који се сумњичи да је убио Есму Тигањ (64) , приведен је такође због сумње да је помогао Ахмедину да побегне! - Е. Д. је син Ахмединовог брата, он је… »
„Покушао сам да је реанимирам, али нисам успео“: Он је ухапшен због убиства Есме у Тутину, осумњичен да је тело сакрио под…

„Покушао сам да је реанимирам, али нисам успео“: Он је ухапшен због убиства Есме у Тутину, осумњичен да је тело сакрио под…

Нова 09.03.2025
Мистерија нестанка Есме Тигањ (64) из Тутина трагично је окончана проналаском њеног беживотног тела у шуми у селу Паљево, скривеног под лишћем. Полиција је ухапсила Ахмедина Пепића (59) под сумњом да је одговоран за њену… »
Покушао сам да је реанимирам: Он је ухапшен због убиства Есме у Тутину, осумњичен да ју је сакрио под лишћем

Покушао сам да је реанимирам: Он је ухапшен због убиства Есме у Тутину, осумњичен да ју је сакрио под лишћем

Телеграф 09.03.2025
Препоручујемо. Мистерија нестанка Есме Тигањ (64) из Тутина трагично је окончана проналаском њеног тела у шуми у селу Паљево, скривеног под лишћем. Полиција је ухапсила Ахмедина Пепића (59) под сумњом да је одговоран за њену… »
Ухапшен братанац осумњиченог за убиство Есме из Тутина: Полиција испитује да ли је учествовао у злочину

Ухапшен братанац осумњиченог за убиство Есме из Тутина: Полиција испитује да ли је учествовао у злочину

Мондо 09.03.2025
Тело Есме нађено је после три дана потраге. Након убиства Есме Тигањ у Тутину, чије је тело пронађено три дана након нестанка у селу Паљево, полиција је ухапсила помагача осумњиченог Ахмедина Пепића. Са њим је у Босни и… »

Вести дана »