Povezane vesti
"Pokušao sam da je reanimiram": Saslušan osumnjičeni za ubistvo Esme iz Titina, telo prekrio lišćem
Mondo 09.03.2025
Osumnjičeni za ubistvo Esme Tiganj (64) uhapšen je i saslušan. Misterija nestanka Esme Tiganj (64) iz Tutina tragično je okončana pronalaskom njenog beživotnog tela u šumi u selu Paljevo, skrivenog pod lišćem. Policija je uhapsila Ahmedina Pepića (59)… »
Ovde je almedin ubio Esmu Tiganj: Presudio joj u šumi, pa telo prekrio lišćem: Zbog zločina priveden i njegov bratanac (video)…
Blic 09.03.2025
Muškarac E. D. (40) iz Novog Pazara, rođak Ahmedina P. (59) iz Tutina koji se sumnjiči da je ubio Esmu Tiganj (64) , priveden je takođe zbog sumnje da je pomogao Ahmedinu da pobegne! - E. D. je sin Ahmedinovog brata, on je zajedno sa Ahmedinom priveden u… »
„Pokušao sam da je reanimiram, ali nisam uspeo“: On je uhapšen zbog ubistva Esme u Tutinu, osumnjičen da je telo sakrio pod…
Nova 09.03.2025
Misterija nestanka Esme Tiganj (64) iz Tutina tragično je okončana pronalaskom njenog beživotnog tela u šumi u selu Paljevo, skrivenog pod lišćem. Policija je uhapsila Ahmedina Pepića (59) pod sumnjom da je odgovoran za njenu smrt, a njegova prva izjava… »
Pokušao sam da je reanimiram: On je uhapšen zbog ubistva Esme u Tutinu, osumnjičen da ju je sakrio pod lišćem
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Misterija nestanka Esme Tiganj (64) iz Tutina tragično je okončana pronalaskom njenog tela u šumi u selu Paljevo, skrivenog pod lišćem. Policija je uhapsila Ahmedina Pepića (59) pod sumnjom da je odgovoran za njenu smrt, a njegova prva… »
Uhapšen bratanac osumnjičenog za ubistvo Esme iz Tutina: Policija ispituje da li je učestvovao u zločinu
Mondo 09.03.2025
Telo Esme nađeno je posle tri dana potrage. Nakon ubistva Esme Tiganj u Tutinu, čije je telo pronađeno tri dana nakon nestanka u selu Paljevo, policija je uhapsila pomagača osumnjičenog Ahmedina Pepića. Sa njim je u Bosni i Hercegovini bio i sin njegovog… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Razvedravanje i toplije vreme
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 20 povezanih
Poginula žena: Eksplozija u stambenoj zgradi, traga se za nestalima (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 11 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku Srbije više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Pravo u centar pre 1 satjoš 7 povezanih