Povezane vesti
Vučić po ko zna koji put targetirao zaposlene u Junajted mediji: Predsednik lagao čitavu javnost o napadu na ministra u…
N1 Info 09.03.2025
Napad na ministra Nikolu Selakovića povod je za novi napad vlasti na United mediju. Svi provaldini mediji na čelu sa predsednikom države tvrdili su da je napadač zaposleni United medije, uprkos dematijima koji su stigli i iz United medije i iz kompanije… »
„Danas“ objavio da Selaković nije fizički napadnut, Dačić kaže da detalji nisu bitni
Vreme 09.03.2025
Ministar kulture u ostavci Nikola Selaković nije fizički napadnut, kako su to tvrdili tabloidi i nosioci vlasti, ali i on sam, već je napadnut isključivo verbalno, saznaje „Danas“. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da se M. T. svakako tereti… »
Selaković odbacio navode da nije bilo fizičkog napada na njega
NIN 09.03.2025
Nakon što je Danas objavio na svom sajtu da ministar kulture Nikola Selaković nije bio fizički napadnut, već isključivo verbalno, oglasili su se ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i Selaković koji su demantovali ove tvrdnje. Naime, Danas je… »
Danas: Nije bilo fizičkog napada na Nikolu Selakovića
N1 Info 09.03.2025
Ministar Nikola Selaković nije fizički napadnut, kako su to tvrdili tabloidi i nosioci vlasti, ali i on sam, već je napadnut isključivo verbalno, saznaje Danas. U Rešenju o zadržavanju u koje je Danas imao uvid nema ni jednog slova o tome da je ministar… »
U policijskom rešenju se ne navodi da je ministar Selaković napadnut fizički, nego verbalno
Radio 021 09.03.2025
Ministar Nikola Selaković nije fizički napadnut, kako su to tvrdili predstavnici vlasti, ali i on sam, već je napadnut verbalno, piše Danas. U Rešenju o zadržavanju u koje je Danas imao uvid ne navodi se da je ministar Selaković fizički napadnut. U tom… »
Danas saznaje: Nije bilo fizičkog napada na Nikolu Selakovića
Danas 09.03.2025
Ministar Nikola Selaković nije fizički napadnut kao su to tvrdili tabloidi i nosioci vlasti, ali i on sam,već je napadnut isključivo verbalno, saznaje Danas. Naime, u Rešenju o zadržavanju u koje je Danas imao uvid nema ni jednog slova o tome da je… »
Danas saznaje: Nikola Selaković nije fizički napadnut
Nova 09.03.2025
Ministar Nikola Selaković nije fizički napadnut kao su to tvrdili tabloidi i nosioci vlasti, ali i on sam, već je napadnut isključivo verbalno, saznaje Danas. Naime, u Rešenju o zadržavanju u koje je Danas imao uvid nema ni jednog slova o tome da je… »
"DANAS": Nikola Selaković nije fizički napadnut
Moj Novi Sad 09.03.2025
Ministar Nikola Selaković nije fizički napadnut kao su to tvrdili tabloidi i nosioci vlasti, ali i on sam,već je napadnut isključivo verbalno, saznaje "Danas". Naime, u Rešenju o zadržavanju u koje je "Danas" imao uvid nema ni jednog slova o tome da je… »
Danas saznaje: Nikola Selaković nije fizički napadnut
Nova 09.03.2025
Ministar Nikola Selaković nije fizički napadnut kao su to tvrdili tabloidi i nosioci vlasti, ali i on sam, već je napadnut isključivo verbalno, saznaje Danas. Naime, u Rešenju o zadržavanju u koje je Danas imao uvid nema ni jednog slova o tome da je… »
Vesti dana »

Britanski ambasador: Referendum o presudi Dodiku protivzakonit i prijetnja ustavnom poretku BiH
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 12 povezanih

Dojče post ‘privremeno’ ograničava isporuku paketa i robe iz Nemačke u SAD
Radio sto plus pre 2 satajoš 9 povezanih

Jutarnji presek stanja na granicama! Evo koliko se čeka na izlazu iz Srbije
Alo pre 46 minutajoš 7 povezanih