Povezane vesti
Bratislav Gašić: Moja porodica nije otišla iz Srbije
Serbian News Media 09.03.2025
Ministar odbrane Bratislav Gašić demantovao je navode na društvenim mrežama u kojima se kaže da je njegova porodica, navodno, napustila Srbiju. „Moja porodica nije, niti će ikada otići iz Srbije! Mi Gašići smo ovde, svoji na svome! Ovo je naša rodna… »
Gašić: Moja porodica nije, niti će ikada otići iz Srbije
NIN 09.03.2025
Ministar odbrane Bratislav Gašić demantovao je danas, kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, navode grupe opozicionih aktivista na društvenim mrežama u kojima se kaže da je njegova porodica, navodno, napustila Srbiju. "Moja porodica nije, niti će… »
Bratislav Gašić se oglasio o navodima da je njegova porodica napustila Srbiju
Nova 09.03.2025
Ministar odbrane Bratislav Gašić demantovao je navode na društvenim mrežama u kojima se kaže da je njegova porodica, navodno, napustila Srbiju. „Moja porodica nije, niti će ikada otići iz Srbije! Mi Gašići smo ovde, svoji na svome! Ovo je naša rodna… »
Vesti online 09.03.2025
Gašić: Moja porodica nije napustila Srbiju
Radio 021 09.03.2025
Ministar odbrane Bratislav Gašić demantovao je navode na društvenim mrežama u kojima se kaže da je njegova porodica, navodno, napustila Srbiju. "Moja porodica nije, niti će ikada otići iz Srbije. Sa naših ognjišta nisu nas vekovima oterale ni mnogo veće… »
Bratislav Gašić se oglasio o navodima da je njegova porodica napustila Srbiju
Nova 09.03.2025
N1 Info 09.03.2025
Ministar Gašić demantovao da je njegova porodica napustila Srbiju
Danas 09.03.2025
Novi magazin 09.03.2025
Ministar Gašić: Moja porodica nije, niti će ikada otići iz Srbije! Mi Gašići smo ovde, svoji na svome
Kurir 09.03.2025
Ministar odbrane Bratislav Gašić oštro je demantovao navode grupe opozicionih aktivista na društvenim mrežama u kojima se kaže da je njegova porodica, navodno, napustila Srbiju. - Moja porodica nije, niti će ikada otići iz Srbije! Mi Gašići smo ovde… »
Ministar Gašić: Moja porodica je u Srbiji, a tu će i ostati
Euronews 09.03.2025
Ministar odbrane Bratislav Gašić oštro je demantovao navode grupe opozicionih aktivista na društvenim mrežama u kojima se kaže da je njegova porodica, navodno, napustila Srbiju. "Moja porodica nije, niti će ikada otići iz Srbije! Mi Gašići smo ovde… »
Vesti dana »

MUP: U sedam časova počinje uklanjanje avio-bombe s gradilišta Beograda na vodi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 6 satijoš 1 povezana