Povezane vesti
Tri puta ga zmija šarka ujela za istu nogu i preživeo Laza iz Boleča je čovek fenomen
Dnevnik 09.03.2025
BEOGRAD: Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca. Kad te jednom zmija ujede, kažu da više nikad nećeš biti isti. Ja sam… »
Laza iz Boleča je čudo, zmije ga 3 puta ujedale za istu nogu, sad je imun na otrov: Možda zna nemušti jezik?
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca. - Kad te jednom zmija ujede, kažu da više nikad nećeš biti isti. Ja… »
Vesti dana »
Evo o čemu govori pesma grupe "Lavina" Andrija Cvetanović otkriva sve o numeri "Kraj mene": "Treba predstaviti i tu stranu čoveka"
Blic pre 12 minutajoš 27 povezanih
Srbija večeras u borbi za finale Evrosonga u Beču – „Lavina“ zatvara prvo polufinale
RTS pre 22 minutajoš 34 povezane
Izmene izbornih zakona: Pavlović smatra neke preporuke ODIHR lošim, Ljubičanović tvrdi da je proces izbora kontrolisan
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 92 povezane
Bećirović u UN o značaju OHR za očuvanje BiH, replike s predstavnicima Srbije i Hrvatske
Radio sto plus pre 2 satajoš 23 povezane