Povezane vesti
"Bio je zaljubljen u moju mamu" Sarajlije otkrile nepoznate detalje iz života Zdravka Čolića: Da ga pitate, on bi seo i…
Kurir pre 11 sati
Zdravko Čolić je u rodnom Sarajevu proveo svoju mladost, a prva asocijacija na ovaj grad su svakako muzika i ljubav o čemu govore Sarajlije. - O, pa ko ne voli Zdravka Čolića? - rekla nam je jedna gospođa. - Pa naravno da ga pamte. Zdravko Čolić… »
(Video) Ona je bila ljubav zdravka čolića: "To jeste moja prva ljubav, ali, što on kaže, naši gresi mladosti, naša strast…
Blic pre 13 sati
Najpopularnji pevač sa naših prostora je Zdravko Čolić koji je rodom iz Sarajeva. Koliko je popularan to veoma dobro znaju generacije koje su uživale u njegovim pesmama, ali i devojke koje su u Sarajevu dolazile ispred njegove zgrade. Ipak, jedna… »
"Kad se on vratio, već sam bila udata" Ovo je Čolina najveća ljubav i greh iz mladosti, posvetio joj ovaj hit: Pitala sam ga…
Kurir pre 12 sati
Pevač Zdravko Čolić rodom je iz Sarajeva, poreklom iz Hercegovine. Nekada su devojke koje u Sarajevu dolazile ispred njegove zgrade samo kako bi ga videle.Ipak, jedna devojka je, čini se, zauvek obeležila mladost ovog pevača. Čolić je po rečima… »
(Video) Ovde je odrastao Zdravko Čolić: Komšija kaže da su ispred zgrade devojke dolazile svakog dana: "To je zaljubljeno u…
Blic pre 13 sati
Najveća zvezda sa naših prostora, Zdravko Čolić, rođen je u Sarajevu u koje se samo zbog njega uputila ekipa emisije "Metar moga sela" koju možete gledati samo na Blic televiziji na kanalu 117 u nedelju u 13.30 sati. Zdravko Čolić je odrastao u… »
(Video) "bio je zaljubljen u moju mamu": Sarajlije otkirvaju detalje iz života Zdravka Čolića: "Pomagao je ljudima, moj…
Blic pre 13 sati
Postoji taj jedan grad koji vam želi dobrodošlicu u bilo koje doba godine da ga posetite. Sanjiv ali, topao, ušuškan i posut snegom ekipu emisije "Metar moga sela" čekao je grad na Miljacki, Sarajevo i priča o najvećoj zvezdi sa naših prostora… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 50 minutajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

MUP: Zadržavanje za osumnjičenog da je udario dva učesnika skupa u Pionirkom parku
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Može doći do kraja sveta": Tramp upozorio na veliku opasnost: Monstrum koji raznosi glave, moramo se toga otarasiti
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana