Povezane vesti
Lazu iz Boleča zmija šarka tri puta ujela za istu nogu i sve je preživeo: Evo kako se izborio sa opasnim otrovom i postao…
Blic 09.03.2025
Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca. "Kad te jednom zmija ujede, kažu da više nikad nećeš biti isti. Ja sam, izgleda… »
Tri puta ga zmija ujedela za istu nogu i sve je preživeo: Evo kako se izborio sa opasnim otrovom FOTO
B92 09.03.2025
Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca. "Kad te jednom zmija ujede, kažu da više nikad nećeš biti isti. Ja sam, izgleda… »
Vesti dana »

Oglasila se Uprava nakon navoda da je student prebačen u bolnicu: "I dalje je u zatvoru gde štrajkuje glađu"
NIN pre 1 satjoš 42 povezane

Uhapšeni osumnjičeni za krađu alata i televizora u vrednosti od pet miliona dinara
Politika pre 2 satajoš 46 povezanih

„Doveli su ga na sam kraj sahrane, vezanog, sa tri policajca“: Student priča da je Bogdanu u poslednjem trenutku rečeno da može na očev ispraćaj
Nova pre 40 minutajoš 21 povezana

Odbojkaši Srbije u četvrtak rano ujutru protiv Brazila na Svetskom prvenstvu na Filipinima
Dnevnik pre 4 minutajoš 27 povezanih