Povezane vesti
Lazu iz Boleča zmija šarka tri puta ujela za istu nogu i sve je preživeo: Evo kako se izborio sa opasnim otrovom i postao…
Blic 09.03.2025
Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca. "Kad te jednom zmija ujede, kažu da više nikad nećeš biti isti. Ja sam, izgleda… »
Tri puta ga zmija ujedela za istu nogu i sve je preživeo: Evo kako se izborio sa opasnim otrovom FOTO
B92 09.03.2025
Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca. "Kad te jednom zmija ujede, kažu da više nikad nećeš biti isti. Ja sam, izgleda… »
Vesti dana »

Alkaras ubacio protivnika u mašinicu - prešišao ga u 2. kolu US opena VIDEO
B92 pre 27 minutajoš 10 povezanih

Sunčani dani pred olujni vikend! Oglasio se RHMZ, evo šta nas čeka do kraja nedelje: Temperatura do 40 stepeni, pa pljuskovi sa grmljavinom
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste upozorila francuskog izaslanika na represiju Prištine prema Srbima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

MUP: Demonstranti pokušali da nasilno uđu na Filozofski fakultet, policija sprečila upad
Danas pre 3 satajoš 1 povezana