Povezane vesti
Lazu iz Boleča zmija šarka tri puta ujela za istu nogu i sve je preživeo: Evo kako se izborio sa opasnim otrovom i postao…
Blic 09.03.2025
Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca. "Kad te jednom zmija ujede, kažu da više nikad nećeš biti isti. Ja sam, izgleda… »
Tri puta ga zmija ujedela za istu nogu i sve je preživeo: Evo kako se izborio sa opasnim otrovom FOTO
B92 09.03.2025
Mnogi beže i od senke zmije, ali ne i Radenko Lazić, poznatiji kao Laza iz Boleča. Njega su tri puta ujedale otrovnice, ali on se ni danas ne plaši više od ujeda komarca. "Kad te jednom zmija ujede, kažu da više nikad nećeš biti isti. Ja sam, izgleda… »
Vesti dana »
Zelenski: Mali napredak ka miru; Kremlj otkriva da li će se Putin i Tramp sastati do kraja godine
RTS pre 9 minutajoš 20 povezanih
Dvostruko ubistvo u Nikšiću: Policija došla do saznanja o identitetu izvršioca
Danas pre 34 minutajoš 16 povezanih
Vestbruk vratio vreme i opet pobegao Jokiću! Tripl-dabl iskusnog NBA asa u porazu Kingsa!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Kolone na Gazeli, Pančevcu i kod Autokomande: Jutarnji špic u Beogradu, saobraćaj usporen u ovim delovima grada (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 9 povezanih