Povezane vesti
U SKC-u večeras počinje blokadniFEST: Film otvaranja „Nedostaje mi Sonja Heni“, ostvarenje Crnog talasa
Danas pre 12 sati
Filmom „Nedostaje mi Sonja Heni“, jednim od kultnih ostvarenja Crnog talasa koje potpisuju reditelji Karpo Godina, Dušan Makavejev, Miloš Forman, Tinto Bras, Puriša Đorđević, Bak Henri, Pol Morisi i Frederik Vizeman, u Studentskom kulturnom… »
Počinje Fest koji organizuju studenti: Festival otvara film "Nedostaje mi Sonja Heni", a poznat i kompletan program
Kurir pre 12 sati
Biće Festa, stav je, a ujedno i parola koja obeležava prvi blokadniFest u organizaciji studenata. Festival je, kako navode u saopštenju za medije, nastao kao odgovor na odluku da se Fest ne održi ove godine u uobičajenom terminu, a "uvažavajući… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Šakom udario dvojicu mladića: Uhapšen muškarac (28) zbog nasilja na skupu u Pionirskom parku
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju pape Franje Vatikan: Stabilno je ali je i dalje složeno!
Kurir pre 59 minutajoš 1 povezana