Povezane vesti

Selaković: Odbacujem perfidne teze da na mene nije izvršen mučki fizički napad

Selaković: Odbacujem perfidne teze da na mene nije izvršen mučki fizički napad

Euronews 09.03.2025
Ministar kulture Nikola Selaković odbacio je, kako je naveo, perfidne i cinične teze o tome da na njega nije izvršen mučki fizički napad i poručio svima koji se zalažu za nasilje da je to jedini put kojim ne mogu da ostvare ama baš ništa. Selaković je… »
"Pokušaj relativizacije nasilja": Selaković: Odbacujem perfidne teze da na mene nije izvršen mučki fizički napad

"Pokušaj relativizacije nasilja": Selaković: Odbacujem perfidne teze da na mene nije izvršen mučki fizički napad

Blic 09.03.2025
Ministar kulture Nikola Selaković odbacio je, kako je naveo, perfidne i cinične teze o tome da na njega nije izvršen mučki fizički napad i poručio svima koji se zalažu za nasilje da je to jedini put kojim ne mogu da ostvare ama baš ništa. Selaković je… »
Ministar Selaković o spekulacijama U medijima: "Sa gnjušanjem odbacujem perfidne i cinične teze o tome da nisam mučki…

Ministar Selaković o spekulacijama U medijima: "Sa gnjušanjem odbacujem perfidne i cinične teze o tome da nisam mučki…

Kurir 09.03.2025
Ministar kulture Nikola Selaković se oglasio nakon spekulacija u medijima putem objava da nije bilo fizičkog napada na njega. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti: - U pisanom dnevnom glasilu poznatom po višedecenijskoj odanosti širenju brutalnih laži… »

Vesti dana »

Reakcije na poziv RTS-a za predizbornu debatu

Reakcije na poziv RTS-a za predizbornu debatu

Naslovi.ai pre 7 minutajoš 27 povezanih
Srbija pred crnim rekordom! Ovo se na "Marakani" nikada nije desilo

Srbija pred crnim rekordom! Ovo se na "Marakani" nikada nije desilo

Večernje novosti pre 53 minutajoš 28 povezanih
"Spremni smo za rat": Oštra poruka Americi

"Spremni smo za rat": Oštra poruka Americi

Večernje novosti pre 2 satajoš 19 povezanih