Povezane vesti

Selaković: Odbacujem perfidne teze da na mene nije izvršen mučki fizički napad

Selaković: Odbacujem perfidne teze da na mene nije izvršen mučki fizički napad

Euronews pre 9 sati
Ministar kulture Nikola Selaković odbacio je, kako je naveo, perfidne i cinične teze o tome da na njega nije izvršen mučki fizički napad i poručio svima koji se zalažu za nasilje da je to jedini put kojim ne mogu da ostvare ama baš ništa… »
"Pokušaj relativizacije nasilja": Selaković: Odbacujem perfidne teze da na mene nije izvršen mučki fizički napad

"Pokušaj relativizacije nasilja": Selaković: Odbacujem perfidne teze da na mene nije izvršen mučki fizički napad

Blic pre 12 sati
Ministar kulture Nikola Selaković odbacio je, kako je naveo, perfidne i cinične teze o tome da na njega nije izvršen mučki fizički napad i poručio svima koji se zalažu za nasilje da je to jedini put kojim ne mogu da ostvare ama baš ništa… »
Ministar Selaković o spekulacijama U medijima: "Sa gnjušanjem odbacujem perfidne i cinične teze o tome da nisam mučki…

Ministar Selaković o spekulacijama U medijima: "Sa gnjušanjem odbacujem perfidne i cinične teze o tome da nisam mučki…

Kurir pre 13 sati
Ministar kulture Nikola Selaković se oglasio nakon spekulacija u medijima putem objava da nije bilo fizičkog napada na njega. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti: - U pisanom dnevnom glasilu poznatom po višedecenijskoj odanosti širenju brutalnih… »

Vesti dana »