Povezane vesti

„Samo sam čula vrisak, odmah sam znala da je ona“: Prijateljica otkrila detalje drame atletičarke koju je pratio čitav…

„Samo sam čula vrisak, odmah sam znala da je ona“: Prijateljica otkrila detalje drame atletičarke koju je pratio čitav…

Nova pre 1 dan
Morin Koster, holandska atletičarka, doživela je pravu dramu kada je tokom trke na 3.000 metara na Evropskom prvenstvu u Apeldornu pala i usled udarca glavom o podlogu izgubila svest. Kosterovoj je prvo ukazana pomoć na licu mesta, nakon čega je… »
Jezivo: Atletičarka pala u toku trke na EP i ostala bez svesti, lekari joj vadili jezik pored staze!

Jezivo: Atletičarka pala u toku trke na EP i ostala bez svesti, lekari joj vadili jezik pored staze!

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. U toku je Evropsko prvenstvo u dvorani u Apeldornu, gde je viđena i jedna nemila scena u toku trke na 3.000 metara. Holanđanka Morin Koster je pala u toku ove trke, udarila je glavom o podlogu, te je pala i u nesvest! Ova neprijatna… »
Strašan pad atletičarke na EP: Izgubila svest, na nosilima je izneli sa terena

Strašan pad atletičarke na EP: Izgubila svest, na nosilima je izneli sa terena

Mondo pre 11 sati
Holanđanka Morin Koster pala je usred trke na 3.000 metara i tom prilikom je izgubila svest. U trci na 3.000 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici u Apeldornu u Holandiji dogodila se veoma neprijatna situacija. Holanđanka Morin Koster (32)… »
(Foto) jezive scene na dvoranskom EP: Holanđanka izgubila svest

(Foto) jezive scene na dvoranskom EP: Holanđanka izgubila svest

Dnevnik pre 12 sati
Prava drama viđena je u trci na 3.000 metara kod žena na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Apeldornu. Holanđanka Morin Koster (32) izgubila je svest posle nezgodnog pada i udarca glavom o podlogu. Jedna od konkurentkinja ju je odgurnula sa leđa. Trka… »
Dramatične scene na Evropskom prvenstvu, atletičarka izgubila svest tokom trke, spasila je hitna reakcija lekara

Dramatične scene na Evropskom prvenstvu, atletičarka izgubila svest tokom trke, spasila je hitna reakcija lekara

Nova pre 12 sati
Morin Koster, atletičarka iz Holandije, izgubila je svest nakon što je tokom trke na 3.000 metara izgubila ravnotežu i udarila glavom o podlogu. Lekarska ekipa je momentalno utrčala na stazu i pomerila je pored staze, a da je situacija dramatična… »
Jezive scene na EP - Holanđanka izgubila svest FOTO

Jezive scene na EP - Holanđanka izgubila svest FOTO

B92 pre 13 sati
Prava drama viđena je u trci na 3.000 metara kod žena na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Apeldornu. Holanđanka Morin Koster (32) izgubila je svest posle nezgodnog pada i udarca glavom o podlogu. Jedna od konkurentkinja ju je odgurnula sa leđa. Trka… »

Vesti dana »