Повезане вести

„Само сам чула врисак, одмах сам знала да је она“: Пријатељица открила детаље драме атлетичарке коју је пратио читав свет…

„Само сам чула врисак, одмах сам знала да је она“: Пријатељица открила детаље драме атлетичарке коју је пратио читав свет…

Нова 09.03.2025
Морин Костер, холандска атлетичарка, доживела је праву драму када је током трке на 3.000 метара на Европском првенству у Апелдорну пала и услед ударца главом о подлогу изгубила свест. Костеровој је прво указана помоћ на лицу… »
Језиво: Атлетичарка пала у току трке на ЕП и остала без свести, лекари јој вадили језик поред стазе!

Језиво: Атлетичарка пала у току трке на ЕП и остала без свести, лекари јој вадили језик поред стазе!

Телеграф 09.03.2025
Препоручујемо. У току је Европско првенство у дворани у Апелдорну, где је виђена и једна немила сцена у току трке на 3.000 метара. Холанђанка Морин Костер је пала у току ове трке, ударила је главом о подлогу, те је пала и у… »
Страшан пад атлетичарке на ЕП: Изгубила свест, на носилима је изнели са терена

Страшан пад атлетичарке на ЕП: Изгубила свест, на носилима је изнели са терена

Мондо 09.03.2025
Холанђанка Морин Костер пала је усред трке на 3.000 метара и том приликом је изгубила свест. У трци на 3.000 метара на Европском дворанском првенству у атлетици у Апелдорну у Холандији догодила се веома непријатна ситуација… »
Драматичне сцене на Европском првенству, атлетичарка изгубила свест током трке, спасила је хитна реакција лекара

Драматичне сцене на Европском првенству, атлетичарка изгубила свест током трке, спасила је хитна реакција лекара

Нова 09.03.2025
Морин Костер, атлетичарка из Холандије, изгубила је свест након што је током трке на 3.000 метара изгубила равнотежу и ударила главом о подлогу. Лекарска екипа је моментално утрчала на стазу и померила је поред стазе, а да је… »
(Фото) језиве сцене на дворанском ЕП: Холанђанка изгубила свест

(Фото) језиве сцене на дворанском ЕП: Холанђанка изгубила свест

Дневник 09.03.2025
Права драма виђена је у трци на 3.000 метара код жена на Европском дворанском првенству у Апелдорну. Холанђанка Морин Костер (32) изгубила је свест после незгодног пада и ударца главом о подлогу. Једна од конкуренткиња ју је… »
Језиве сцене на ЕП - Холанђанка изгубила свест ФОТО

Језиве сцене на ЕП - Холанђанка изгубила свест ФОТО

Б92 09.03.2025
Права драма виђена је у трци на 3.000 метара код жена на Европском дворанском првенству у Апелдорну. Холанђанка Морин Костер (32) изгубила је свест после незгодног пада и ударца главом о подлогу. Једна од конкуренткиња ју је… »

Вести дана »