Povezane vesti
Kengur pobegao iz Zoološkog vrta u Beogradu
Nova 09.03.2025
Jedan kengur uspeo je da razbije staklo kaveza i pobegne iz Zoološkog vrta u Beogradu, ali je ubrzo i uhvaćen. Na Instagramu je objavljen video snimak na kome se vidi kako kengur beži, dok radnici neuspešno pokušavaju da ga uhvate, prenosi N1. A post… »
Incident u beogradskom ZOO vrtu: Kengur razbio staklo i pobegao iz ograđenog prostora (VIDEO)
Euronews 09.03.2025
Nesvakidašnji incident dogodio se danas u beogradskom ZOO vrtu kada je kengur uspeo da razbije staklo i pobegne iz ograđenog prostora. View this post on Instagram A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Radnici ZOO vrta su uspeli da uhvate… »
Vesti dana »
RHMZ izdao dramatično upozorenje zbog požara Helikopteri u pripravnosti! Vetar preti da ponovo probudi vatreni pakao u Deliblatskoj peščari
Blic pre 2 satajoš 43 povezane
(Video) "Smrt ih je zatekla iznenada u tom jezivom cunamiju blata!" Humanitarka iz Srbije izbegla sigurnu smrt u istorijskoj katastrofi u Nepalu: "I mi smo prošli tuda"
Blic pre 1 danjoš 28 povezanih
Na meti bile i banke: Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog za pripremu fišinga i hakerskih napada
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih
Građani nakon mitinga "Ujedinjena Srbija" u Užicu gađani raznim predmetima
Euronews pre 4 satijoš 47 povezanih
Otvoren Niški filmski festival: Tanji Bošković uručena nagrada "Pavle Vuisić" za životno delo
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane