Povezane vesti
"Žao mi je što je Dragana Mirković mislila da sam ja kriva za njen razvod" Ana Nikolić otkrila zašto je išla u opatiju kod…
Blic 09.03.2025
Dragana Mirković, poznata pevačica, prošle godine je priznala da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je u braku bila više od dve decenije. Potpuno se okrenula deci i poslu, a ne dotiču je šuškanja u vezi njenog odnosa sa Tonijem, a… »
"Ako ja mogu da ti rasturim brak s drugaricom, onda je za rasturanje": Ana Nikolić progovorila o Toniju i Opatiji
Mondo 09.03.2025
Dragana Mirković, poznata pevačica, prošle godine je priznala da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je u braku bila više od dve decenije. Nakon razvodam, Dragan Mirković se potpuno okrenula deci i poslu, a ne dotiču je šuškanja u vezi… »
"Išla sam kod Tonija da..."Ana otkrila istinu o razvodu Dragane Mirković: "Mislila je da su moje drugarice"
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Ana Nikolić prvi put je progovorila o navodima da je "krivac" za razvod koleginice Dragane Mirkovići biznismena Tonija Bijelića. O toj temi potezala se priča nakon Draganinog razvoda, međutim, Ana se do sada nije oglašavala. Ana je sada… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"U ovim teškim trenucima, Srbija je uz vas": Oglasio se Vučić povodom nesreće u Gani: Poginula dva ministra i još šestoro ljudi
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 4 satijoš 4 povezane