Povezane vesti

"Žao mi je što je Dragana Mirković mislila da sam ja kriva za njen razvod" Ana Nikolić otkrila zašto je išla u opatiju…

"Žao mi je što je Dragana Mirković mislila da sam ja kriva za njen razvod" Ana Nikolić otkrila zašto je išla u opatiju…

Blic pre 11 sati
Dragana Mirković, poznata pevačica, prošle godine je priznala da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je u braku bila više od dve decenije. Potpuno se okrenula deci i poslu, a ne dotiču je šuškanja u vezi njenog odnosa sa Tonijem, a… »
"Ako ja mogu da ti rasturim brak s drugaricom, onda je za rasturanje": Ana Nikolić progovorila o Toniju i Opatiji

"Ako ja mogu da ti rasturim brak s drugaricom, onda je za rasturanje": Ana Nikolić progovorila o Toniju i Opatiji

Mondo pre 11 sati
Dragana Mirković, poznata pevačica, prošle godine je priznala da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je u braku bila više od dve decenije. Nakon razvodam, Dragan Mirković se potpuno okrenula deci i poslu, a ne dotiču je šuškanja u… »
"Išla sam kod Tonija da..."Ana otkrila istinu o razvodu Dragane Mirković: "Mislila je da su moje drugarice"

"Išla sam kod Tonija da..."Ana otkrila istinu o razvodu Dragane Mirković: "Mislila je da su moje drugarice"

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Ana Nikolić prvi put je progovorila o navodima da je "krivac" za razvod koleginice Dragane Mirkovići biznismena Tonija Bijelića. O toj temi potezala se priča nakon Draganinog razvoda, međutim, Ana se do sada nije oglašavala. Ana je… »

Vesti dana »