Povezane vesti
Studenti u blokadi pozivaju na organizovanje zborova građana: „Ne može sve da padne na naša pleća“
Nedeljnik 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
„Ne može sve da padne na naša pleća“: Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo „Narodu Srbije“ i savetovali organizovanje…
Serbian News Media 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo "Narodu Srbije": Evo šta su poručili
Radio 021 09.03.2025
Studenti koji više od tri meseca blokiraju fakultete Univerziteta u Srbiji zahtevajući odgovornost za pogibiju 15 osoba u padu nadstrešnice, uputili su otvoreno pismo "Narodu Srbije". Pismo studenata u blokadi prenosimo u celosti: "Mi, studentkinje i… »
Vesti dana »
Strogi je post Danas je Krstovdan, iako je crveno slovo, valja dobro srediti kuću da vam ne krene sve naopako. Ovo su narodna verovanja na ovaj dan.
Dnevnik pre 29 minutajoš 12 povezanih
Prirodno čudo kakvo nije viđeno 112 godina! Objavljena detaljna prognoza do zime: Danas na Krstovdan sve se menja, stiže nesvakidašnji fenomen, a onda sneg
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Propao pokušaj Irana da se dogovori sa SAD o Ormuzu, Pezeškijan poziva islamski svet na ujedinjenje
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Iranski ministar: Još nismo dobili konačan odgovor Amerike na naš predlog
Kurir pre 8 satijoš 2 povezane