Povezane vesti
Studenti u blokadi pozivaju na organizovanje zborova građana: „Ne može sve da padne na naša pleća“
Nedeljnik 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
„Ne može sve da padne na naša pleća“: Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo „Narodu Srbije“ i savetovali organizovanje…
Serbian News Media 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo "Narodu Srbije": Evo šta su poručili
Radio 021 09.03.2025
Studenti koji više od tri meseca blokiraju fakultete Univerziteta u Srbiji zahtevajući odgovornost za pogibiju 15 osoba u padu nadstrešnice, uputili su otvoreno pismo "Narodu Srbije". Pismo studenata u blokadi prenosimo u celosti: "Mi, studentkinje i… »
Vesti dana »

UŽIVO Protest u Novom Sadu: Građani kod policije u Pap Pavla, blokirana jedna kolovozna traka na Bulevaru
Radio 021 pre 3 minutajoš 28 povezanih

Novi protesti širom Srbije: Hapšenja, optužbe i tenzije ispred policijskih stanica
Serbian News Media pre 33 minutajoš 59 povezanih

Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život; Bjelica: Saigrači su me činili boljim
Sportski žurnal pre 23 minutajoš 31 povezana

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih