Povezane vesti
Studenti u blokadi pozivaju na organizovanje zborova građana: „Ne može sve da padne na naša pleća“
Nedeljnik 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
„Ne može sve da padne na naša pleća“: Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo „Narodu Srbije“ i savetovali organizovanje…
Serbian News Media 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo "Narodu Srbije": Evo šta su poručili
Radio 021 09.03.2025
Studenti koji više od tri meseca blokiraju fakultete Univerziteta u Srbiji zahtevajući odgovornost za pogibiju 15 osoba u padu nadstrešnice, uputili su otvoreno pismo "Narodu Srbije". Pismo studenata u blokadi prenosimo u celosti: "Mi, studentkinje i… »
Vesti dana »
Učenici svih niških gimnazija danas bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Naissus info pre 1 satjoš 19 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o kandidatima za Savet REM-a
NIN pre 42 minutajoš 14 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla, tokom dana pretežno sunčano
Serbian News Media pre 57 minutajoš 16 povezanih
Od ovog ODGOVORA zavisi sudbina rafinerije u Pančevu: Bivši ministar otkrio sudbinu NIS-a
Telegraf pre 27 minutajoš 14 povezanih