Povezane vesti
Studenti u blokadi pozivaju na organizovanje zborova građana: „Ne može sve da padne na naša pleća“
Nedeljnik 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
„Ne može sve da padne na naša pleća“: Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo „Narodu Srbije“ i savetovali organizovanje…
Serbian News Media 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo "Narodu Srbije": Evo šta su poručili
Radio 021 09.03.2025
Studenti koji više od tri meseca blokiraju fakultete Univerziteta u Srbiji zahtevajući odgovornost za pogibiju 15 osoba u padu nadstrešnice, uputili su otvoreno pismo "Narodu Srbije". Pismo studenata u blokadi prenosimo u celosti: "Mi, studentkinje i… »
Vesti dana »
Odložena odluka o šampionu: Partizan i Vojvodina igraju novi meč za titulu
Politika pre 35 minutajoš 108 povezanih
Čačani bi sutra trebalo da dobiju vodu: Radovi na sanaciji vodosistema pri kraju
Radio 021 pre 2 satajoš 93 povezane
Novo iznenađenje u Parizu: Stefanos Cicipas eliminisan sa Rolan Garosa
Kurir pre 50 minutajoš 118 povezanih
Kongresmenka oplela po Zelenskom: Nije Amerika tvoja kasica-prasica
Večernje novosti pre 2 satajoš 37 povezanih