Povezane vesti
Studenti u blokadi pozivaju na organizovanje zborova građana: „Ne može sve da padne na naša pleća“
Nedeljnik 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
„Ne može sve da padne na naša pleća“: Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo „Narodu Srbije“ i savetovali organizovanje…
Serbian News Media 09.03.2025
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom Srbije… »
Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo "Narodu Srbije": Evo šta su poručili
Radio 021 09.03.2025
Studenti koji više od tri meseca blokiraju fakultete Univerziteta u Srbiji zahtevajući odgovornost za pogibiju 15 osoba u padu nadstrešnice, uputili su otvoreno pismo "Narodu Srbije". Pismo studenata u blokadi prenosimo u celosti: "Mi, studentkinje i… »
Vesti dana »
Četiri sata ludila: Oluja, prekid, evakuacija i još jedna Mbapeova dominacija – Francuska pregazila Irak!
Hot sport pre 33 minutajoš 46 povezanih
U Srbiji danas grad i pljuskovi - upaljena su 4 alarma upozorenja: Pogodiće ove delove zemlje
Nova pre 8 minutajoš 17 povezanih
"Idite u skloništa": Zašto se Francuska - Irak igralo 4 sata, a navijači bežali? Američki zakon!
Mondo pre 57 minutajoš 14 povezanih