Povezane vesti
„Ne može sve da padne na naša pleća“: Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo „Narodu Srbije“ i savetovali…
Nedeljnik pre 1 dan
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom… »
„Ne može sve da padne na naša pleća“: Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo „Narodu Srbije“ i savetovali…
Serbian News Media pre 9 sati
U nedelju uveče, dostavljeno nam je otvoreno pismo studenata u blokadi pod nazivom „Pismo narodu Srbije“. Ovo obraćanje prenosimo u celosti, bez skraćivanja: „Mi, studentkinje i studenti, već skoro četiri meseca blokiramo naše fakultete širom… »
Studenti u blokadi uputili otvoreno pismo "Narodu Srbije": Evo šta su poručili
Radio 021 pre 10 sati
Studenti koji više od tri meseca blokiraju fakultete Univerziteta u Srbiji zahtevajući odgovornost za pogibiju 15 osoba u padu nadstrešnice, uputili su otvoreno pismo "Narodu Srbije". Pismo studenata u blokadi prenosimo u celosti: "Mi, studentkinje i… »
Vesti dana »

Ovog datuma stiže drastična promena vremena: Biće grmljavinskih pljuskova, a ovaj deo Srbije će zavejati: Čeka nas i nešto što dugo nismo imali
Blic pre 3 satajoš 10 povezanih

Dve osobe povređene u eksploziji plinske boce na čamcu u Višnjičkoj ulici
Insajder pre 42 minutajoš 8 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 30 minutajoš 7 povezanih

Evropa znatno povećala uvoz oružja u posljednje četiri godine
Al Jazeera pre 41 minutajoš 1 povezana

„Ukrajina možda neće preživeti rat“: Tramp ponovo osuo paljbu po Zelenskom, spomenuo i Rusiju
Nova pre 48 minutajoš 5 povezanih