Povezane vesti
Žika Jakšić se nije pojavio u "Nikad nije kasno" nakon Sašine smrti: Dragana Katić u crnini otkrila gde je
Mondo 09.03.2025
Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj i autor emisije Žika Jakšić nije se pojavio. Voditeljka Dragana Katić otkrila je zbog čega se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno". "Ja sam to zbog… »
Otkriveno zašto se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno"! Stavljena tačka na nagađanja, poznata voditeljka…
Kurir 09.03.2025
Emisija '' Nikad nije kasno'' emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj Žika Jakšić nije se pojavio na velikoj sceni. Žika Jakšić i Saša Popović nisu bili samo saradnici već i dugogodišnji prijatelji. Smrt kreativnog direktora… »
Emitovala se prva emisija "Nikad nije kasno" nakon smrti Saše Popovića! Žika Jakšić se nije pojavio, a evo kako je sve…
Kurir 09.03.2025
Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj i autor emisije Žika Jakšić nije se pojavio. Voditeljka Dragana Katić otkrila je zbog čega se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno". - Ja sam to zbog… »
Žika Jakšić se nije pojavio u "Nikada nije kasno": Evo kako je počela emisija
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića sa velikom izmenom. Naime, u večerašnjoj emisiji se nije pojavio Žika Jakšić, a Dragana je otkrila i zbog čega. Otvaranje trećeg kruga emisije "Nikad nije kasno"… »
Vesti dana »

Haos u Skupštini Zaječara: Opozicija blokira sednicu, sukobi građana i policije ispred opštine
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 9 satijoš 9 povezanih

Vučić ugostio Meloni: Poseta poruka poverenja i zajedničke vizije ujedinjene Evrope
RTV pre 46 minutajoš 25 povezanih

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama na istoku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih