Povezane vesti
Žika Jakšić se nije pojavio u "Nikad nije kasno" nakon Sašine smrti: Dragana Katić u crnini otkrila gde je
Mondo 09.03.2025
Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj i autor emisije Žika Jakšić nije se pojavio. Voditeljka Dragana Katić otkrila je zbog čega se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno". "Ja sam to zbog… »
Otkriveno zašto se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno"! Stavljena tačka na nagađanja, poznata voditeljka…
Kurir 09.03.2025
Emisija '' Nikad nije kasno'' emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj Žika Jakšić nije se pojavio na velikoj sceni. Žika Jakšić i Saša Popović nisu bili samo saradnici već i dugogodišnji prijatelji. Smrt kreativnog direktora… »
Emitovala se prva emisija "Nikad nije kasno" nakon smrti Saše Popovića! Žika Jakšić se nije pojavio, a evo kako je sve…
Kurir 09.03.2025
Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj i autor emisije Žika Jakšić nije se pojavio. Voditeljka Dragana Katić otkrila je zbog čega se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno". - Ja sam to zbog… »
Žika Jakšić se nije pojavio u "Nikada nije kasno": Evo kako je počela emisija
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića sa velikom izmenom. Naime, u večerašnjoj emisiji se nije pojavio Žika Jakšić, a Dragana je otkrila i zbog čega. Otvaranje trećeg kruga emisije "Nikad nije kasno"… »
Vesti dana »
Jović skroman protiv niksa: Majami poražen od Njujorka, srpski reprezentativac asistirao i skako, ali...
Kurir pre 4 minutajoš 19 povezanih
SAD produžile kompaniji Lukoil licencu za poslovanje do 13. decembra
Biznis.rs pre 24 minutajoš 11 povezanih
Sa minus dva na 22 Vremenska prognoza za vikend donosi potpuni obrt, a već od naredne nedelje RHMZ upozorava na jednu pojavu
Alo pre 3 satajoš 9 povezanih
Pao avion kod aerodroma Bikovo, jedna osoba poginula, jedna teško povređena
Danas pre 9 satijoš 7 povezanih