Povezane vesti
Žika Jakšić se nije pojavio u "Nikad nije kasno" nakon Sašine smrti: Dragana Katić u crnini otkrila gde je
Mondo pre 1 dan
Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj i autor emisije Žika Jakšić nije se pojavio. Voditeljka Dragana Katić otkrila je zbog čega se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno". "Ja sam… »
Otkriveno zašto se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno"! Stavljena tačka na nagađanja, poznata…
Kurir pre 8 sati
Emisija '' Nikad nije kasno'' emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj Žika Jakšić nije se pojavio na velikoj sceni. Žika Jakšić i Saša Popović nisu bili samo saradnici već i dugogodišnji prijatelji. Smrt kreativnog… »
Emitovala se prva emisija "Nikad nije kasno" nakon smrti Saše Popovića! Žika Jakšić se nije pojavio, a evo kako je sve…
Kurir pre 10 sati
Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića, a voditelj i autor emisije Žika Jakšić nije se pojavio. Voditeljka Dragana Katić otkrila je zbog čega se Žika Jakšić nije pojavio u emisiji "Nikad nije kasno". - Ja sam… »
Žika Jakšić se nije pojavio u "Nikada nije kasno": Evo kako je počela emisija
Telegraf pre 10 sati
Preporučujemo. Emisija "Nikad nije kasno" emitovana je prvi put nakon smrti Saše Popovića sa velikom izmenom. Naime, u večerašnjoj emisiji se nije pojavio Žika Jakšić, a Dragana je otkrila i zbog čega. Otvaranje trećeg kruga emisije "Nikad nije… »
Vesti dana »

Ovog datuma stiže drastična promena vremena: Biće grmljavinskih pljuskova, a ovaj deo Srbije će zavejati: Čeka nas i nešto što dugo nismo imali
Blic pre 3 satajoš 10 povezanih

Eksplodirala plinska boca u Višnjičkoj ulici u Beogradu, dve osobe povređene
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 27 minutajoš 7 povezanih

Evropa znatno povećala uvoz oružja u posljednje četiri godine
Al Jazeera pre 39 minutajoš 1 povezana