Povezane vesti
Haos u Eliti, izneta prava istina? Stefani joj se unela u lice, Matora pobesnela: "Varala si me, smradu jedan"
Telegraf 09.03.2025
Preporučujemo. Stefani Grujić nastavila je svoju žestoku svađu sa Jovanom Tomić Matorom, te je došlo do veoma teških reči. - Za šta ti mene štediš - upitala je Matora. - Odlično ti znaš, za sve. Naše svađe nisu bile takve da sam ja bila kriva, toga si… »
Opsadno stanje u eliti! Stefani se zaletela na Matoru - iznela javno sav prljav veš: ''Smradu jedan, varala si me...''
Alo 09.03.2025
Haos! Stefani Grujić nastavila je svoju žestoku svađu sa Jovanom Tomić Matorom, te je došlo do veoma teških reči. - Za šta ti mene štediš - upitala je Matora. - Odlično ti znaš, za sve. Naše svađe nisu bile takve da sam ja bila kriva, toga si svesna… »
Vesti dana »
(Foto, video) Delovi zgrada padaju, ljudi panično beže: Horor prizori iz Indonezije, opet novi potres: Najmanje 38 mrtvih u jakom zemljotresu
Blic pre 34 minutajoš 61 povezana
VIDEO Autobus sa turistima iz Srbije sleteo sa puta u Bugarskoj, nema povređenih
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih
Tenzije oko Ormuskog moreuza i novi izraelski napadi na Liban
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 25 povezanih
Peter Mađar javno postavio Orbanu osam pitanja, među kojima je i „gde je bio poslednjih nedelja“
Danas pre 44 minutajoš 21 povezana