Povezane vesti
Haos u Eliti, izneta prava istina? Stefani joj se unela u lice, Matora pobesnela: "Varala si me, smradu jedan"
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Stefani Grujić nastavila je svoju žestoku svađu sa Jovanom Tomić Matorom, te je došlo do veoma teških reči. - Za šta ti mene štediš - upitala je Matora. - Odlično ti znaš, za sve. Naše svađe nisu bile takve da sam ja bila… »
Opsadno stanje u eliti! Stefani se zaletela na Matoru - iznela javno sav prljav veš: ''Smradu jedan, varala si me...''
Alo pre 18 sati
Haos! Stefani Grujić nastavila je svoju žestoku svađu sa Jovanom Tomić Matorom, te je došlo do veoma teških reči. - Za šta ti mene štediš - upitala je Matora. - Odlično ti znaš, za sve. Naše svađe nisu bile takve da sam ja bila kriva, toga… »
Vesti dana »

Nezavisni sindikat podneo krivične prijave protiv ministarke Đukić Dejanović zbog smanjenja plata u prosveti
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

Nova prognoza Marka Čubrila: Evo kad tačno stižu jaki pljuskovi i zahlađenje, ali i sneg na planinama
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih

Budući premijer Kanade Mark Karni: Pobedićemo Trampa u trgovinskom ratu
BBC News pre 3 satajoš 15 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
BBC News pre 4 satijoš 14 povezanih