Povezane vesti

"I tako ja rešim da ne pevam, zidaću neke zgrade": Marija Šerifović otkrila nepoznate detalje iz života (video)

"I tako ja rešim da ne pevam, zidaću neke zgrade": Marija Šerifović otkrila nepoznate detalje iz života (video)

Blic 10.03.2025
Marija Šerifović sinoć je održala drugi od pet rasprodatih koncerata u Sava Centru u Beogradu. Tom prilikom Marija je sa publikom podelila do sada nepoznate informacije o tome kako je je svojevremeno htela da prestane da se bavi muzikom. - I tako ja… »
"I tako ja rešim da ne pevam, zidaću neke zgrade" Marija Šerifović otkrila nepoznate detalje iz života: Zbog majke…

"I tako ja rešim da ne pevam, zidaću neke zgrade" Marija Šerifović otkrila nepoznate detalje iz života: Zbog majke…

Kurir 10.03.2025
Marija Šerifović sinoć je održala drugi od pet rasprodatih koncerata u Sava Centru u Beogradu. Tom prilikom Marija je sa publikom podelila do sada nepoznate informacije o tome kako je je svojevremeno htela da prestane da se bavi muzikom. - I tako ja… »
"Dva snimanja smo pomerili..." Ceca otkrila šta će biti sa takmičenjem "Zvezde Granda" nakon smrti Saše Popovića: Sve ovo…

"Dva snimanja smo pomerili..." Ceca otkrila šta će biti sa takmičenjem "Zvezde Granda" nakon smrti Saše Popovića: Sve ovo…

Kurir 10.03.2025
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o " Zvezdama Granda" i otkrila kako će se nastaviti snimanja nakon smrti direktora Saše Popovića. Kako je istakla, razloga za brigu nema, jer je Sale ostavio iza sebe tim profesionalaca. - Dva… »
(Video) Govor posvetila sinu: Marija Šerifović se na početku koncerta obratila malom Mariu i nasmejala celu salu: "Znam da…

(Video) Govor posvetila sinu: Marija Šerifović se na početku koncerta obratila malom Mariu i nasmejala celu salu: "Znam da…

Blic 10.03.2025
Marija Šerifović večeras održava drugi od pet koncerata u Beogradu, a na početku se obratila publici. Marija Šerifović istakla je koliko joj je važno što se njen sin i večeras nalazi u publici. - Prvo da vas pitam: "Kako ste?". Je**no, a? Sve… »
Marija Šerifović podržala studente? (VIDEO)

Marija Šerifović podržala studente? (VIDEO)

Nova 10.03.2025
Na društvenim mrežama deli se snimak sa koncerta Marije Šerifović u Sava Centru, tokom kojeg deluje kao da pevačica u jednom trenutku pruža podršku studentima u blokadi. Marija Šerifović 9. marta održala je drugi od ukupno pet zakazanih… »
Đorđe David hteo da sedne pored Cece, Ilda ga momentalno pomerila: Širi se snimak neprijatne situacije sa koncerta

Đorđe David hteo da sedne pored Cece, Ilda ga momentalno pomerila: Širi se snimak neprijatne situacije sa koncerta

Mondo 10.03.2025
Kada je Ilda stigla, zamolila je Đorđa da ustane kako bi sela na svoje mesto. Pevačica Marija Šerifović održala je drugi od pet rasprodatih koncerata u Centru "Sava" u Beogradu, a na početku koncerta došlo je do manje neprijatnosti. Kako su rekli… »
Incident na koncertu Marije Šerifović, odbrusila momku: "Tražiš problem"

Incident na koncertu Marije Šerifović, odbrusila momku: "Tražiš problem"

B92 10.03.2025
Pevačica Marija Šerifović održala je sinoć drugi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Sava centar bio je prepun, Marija Šerifović je sve vreme bila dobro raspoložena, a publika sve vreme na nogama, međutim iz publike su se mogla… »
Marija Šerifović se ljubi u usta sa muškarcem i on je poznata ličnost, ali se sakrio ispod neprepoznatljive odeće, svi…

Marija Šerifović se ljubi u usta sa muškarcem i on je poznata ličnost, ali se sakrio ispod neprepoznatljive odeće, svi…

Kurir 10.03.2025
Pevačica Marija Šerifović juče je održala spektakularni koncert u Sava centru, drugi po redu od pet rasprodatih. Marija je sve vreme bila dobro raspoložena, centar Sava bio je prepun, a u jednom momentu je sišla sa bine kako bi pozdravila svoje… »
(Video): Marija Šerifović usred koncerta poljubila u usta ovog poznatog muškarca: Svi gledali u njih, on je čvrsto zagrlio

(Video): Marija Šerifović usred koncerta poljubila u usta ovog poznatog muškarca: Svi gledali u njih, on je čvrsto zagrlio

Blic 10.03.2025
Marija Šerifović je na koncertu poljubila u usta Baneta Opačića, a ovaj trenutak nasmejao je mnoge, pa i njega, koji je snimak odmah podelio. Pevačica Marija Šerifović održala je sinoć drugi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu… »
Incident na koncertu Marije Šerifović, prekinula pevanje i zapenila od besa: "Tražiš problem, ne prekidaj me"

Incident na koncertu Marije Šerifović, prekinula pevanje i zapenila od besa: "Tražiš problem, ne prekidaj me"

Mondo 10.03.2025
Marija nije mogla da prećuti na konstantna dobacivanja muškarca iz publike. Pop pevačica Marija Šerifović održala je sinoć drugi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Veliki broj poznatih ličnosti našao se u publici, a među… »
Đorđe David nije poštovao rezervaciju: Pošto-poto hteo da sedi pored Cece Ražnatović, čim je ona stigla morao da se…

Đorđe David nije poštovao rezervaciju: Pošto-poto hteo da sedi pored Cece Ražnatović, čim je ona stigla morao da se…

Kurir 10.03.2025
Pevačica Marija Šerifović održala je drugi od pet rasprodatih koncerata u Centru "Sava" u Beogradu, a na početku koncerta došlo je do manjeg incidenta. Naime, Đorđe David je želeo da sedi u prvom redu pored Svetlane Cece Ražnatović, na mesto… »
"Majke mi, tražiš problem! Ne prekidaj me, to me piči po živcima" Marija Šerifović odbrusila momku iz publike na svom…

"Majke mi, tražiš problem! Ne prekidaj me, to me piči po živcima" Marija Šerifović odbrusila momku iz publike na svom…

Kurir 10.03.2025
Pevačica Marija Šerifović održala je drugi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Veliki broj poznatih ličnosti došao je da je sluša, a među njima je bila i Ceca Ražnatović, Ilda Šaulić, Đorđe Davic, Nadica Ademov, Ana Sević… »
(Video) "majke mi, tražiš problem, nemoj da me prekidaš, to me p*** po živcima" Marija Šerifović odbrusila momku iz…

(Video) "majke mi, tražiš problem, nemoj da me prekidaš, to me p*** po živcima" Marija Šerifović odbrusila momku iz…

Blic 10.03.2025
Pevačica Marija Šerifović održala je sinoć drugi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Veliki broj poznatih ličnosti došao je da je sluša, a među njima je bila i folk diva Ceca Ražnatović, koja je sedela u prvom redu. Marija je… »
(Video) "uzimaj pare i ostavi nas na miru": Marija Šerifović otkrila zbog čega Verica nije došla na njen koncert - Publiku…

(Video) "uzimaj pare i ostavi nas na miru": Marija Šerifović otkrila zbog čega Verica nije došla na njen koncert - Publiku…

Blic 09.03.2025
Majka Marije Šerifović, Verica, sinoć je prisustvovala ćerkinom prvom koncertu u Beogradu u sklopu turneje "Dolazi ljubav", ali večeras se nije pojavila. Marija Šerifović otkrila je zbog čega Verica nije želela da dođe na koncert. - Pitam je… »

Vesti dana »