Повезане вести

"И тако ја решим да не певам, зидаћу неке зграде": Марија Шерифовић открила непознате детаље из живота (видео)

"И тако ја решим да не певам, зидаћу неке зграде": Марија Шерифовић открила непознате детаље из живота (видео)

Блиц 10.03.2025
Марија Шерифовић синоћ је одржала други од пет распродатих концерата у Сава Центру у Београду. Том приликом Марија је са публиком поделила до сада непознате информације о томе како је је својевремено хтела да престане да се бави… »
"И тако ја решим да не певам, зидаћу неке зграде" Марија Шерифовић открила непознате детаље из живота: Због мајке променила…

"И тако ја решим да не певам, зидаћу неке зграде" Марија Шерифовић открила непознате детаље из живота: Због мајке променила…

Курир 10.03.2025
Марија Шерифовић синоћ је одржала други од пет распродатих концерата у Сава Центру у Београду. Том приликом Марија је са публиком поделила до сада непознате информације о томе како је је својевремено хтела да престане да се бави… »
"Два снимања смо померили..." Цеца открила шта ће бити са такмичењем "Звезде Гранда" након смрти Саше Поповића: Све ово…

"Два снимања смо померили..." Цеца открила шта ће бити са такмичењем "Звезде Гранда" након смрти Саше Поповића: Све ово…

Курир 10.03.2025
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о " Звездама Гранда" и открила како ће се наставити снимања након смрти директора Саше Поповића. Како је истакла, разлога за бригу нема, јер је Сале оставио иза себе тим… »
(Видео) Говор посветила сину: Марија Шерифовић се на почетку концерта обратила малом Мариу и насмејала целу салу: "Знам да ће…

(Видео) Говор посветила сину: Марија Шерифовић се на почетку концерта обратила малом Мариу и насмејала целу салу: "Знам да ће…

Блиц 10.03.2025
Марија Шерифовић вечерас одржава други од пет концерата у Београду, а на почетку се обратила публици. Марија Шерифовић истакла је колико јој је важно што се њен син и вечерас налази у публици. - Прво да вас питам: "Како сте?"… »
Марија Шерифовић подржала студенте? (ВИДЕО)

Марија Шерифовић подржала студенте? (ВИДЕО)

Нова 10.03.2025
На друштвеним мрежама дели се снимак са концерта Марије Шерифовић у Сава Центру, током којег делује као да певачица у једном тренутку пружа подршку студентима у блокади. Марија Шерифовић 9. марта одржала је други од укупно пет… »
Ђорђе Давид хтео да седне поред Цеце, Илда га моментално померила: Шири се снимак непријатне ситуације са концерта

Ђорђе Давид хтео да седне поред Цеце, Илда га моментално померила: Шири се снимак непријатне ситуације са концерта

Мондо 10.03.2025
Када је Илда стигла, замолила је Ђорђа да устане како би села на своје место. Певачица Марија Шерифовић одржала је други од пет распродатих концерата у Центру "Сава" у Београду, а на почетку концерта дошло је до мање… »
Инцидент на концерту Марије Шерифовић, одбрусила момку: "Тражиш проблем"

Инцидент на концерту Марије Шерифовић, одбрусила момку: "Тражиш проблем"

Б92 10.03.2025
Певачица Марија Шерифовић одржала је синоћ други од пет распродатих концерата у Сава центру у Београду. Сава центар био је препун, Марија Шерифовић је све време била добро расположена, а публика све време на ногама, међутим из… »
Марија Шерифовић се љуби у уста са мушкарцем и он је позната личност, али се сакрио испод непрепознатљиве одеће, сви гледали…

Марија Шерифовић се љуби у уста са мушкарцем и он је позната личност, али се сакрио испод непрепознатљиве одеће, сви гледали…

Курир 10.03.2025
Певачица Марија Шерифовић јуче је одржала спектакуларни концерт у Сава центру, други по реду од пет распродатих. Марија је све време била добро расположена, центар Сава био је препун, а у једном моменту је сишла са бине како би… »
(Видео): Марија Шерифовић усред концерта пољубила у уста овог познатог мушкарца: Сви гледали у њих, он је чврсто загрлио

(Видео): Марија Шерифовић усред концерта пољубила у уста овог познатог мушкарца: Сви гледали у њих, он је чврсто загрлио

Блиц 10.03.2025
Марија Шерифовић је на концерту пољубила у уста Банета Опачића, а овај тренутак насмејао је многе, па и њега, који је снимак одмах поделио. Певачица Марија Шерифовић одржала је синоћ други од пет распродатих концерата у Сава… »
Инцидент на концерту Марије Шерифовић, прекинула певање и запенила од беса: "Тражиш проблем, не прекидај ме"

Инцидент на концерту Марије Шерифовић, прекинула певање и запенила од беса: "Тражиш проблем, не прекидај ме"

Мондо 10.03.2025
Марија није могла да прећути на константна добацивања мушкарца из публике. Поп певачица Марија Шерифовић одржала је синоћ други од пет распродатих концерата у Сава центру у Београду. Велики број познатих личности нашао се у… »
Ђорђе Давид није поштовао резервацију: Пошто-пото хтео да седи поред Цеце Ражнатовић, чим је она стигла морао да се помери…

Ђорђе Давид није поштовао резервацију: Пошто-пото хтео да седи поред Цеце Ражнатовић, чим је она стигла морао да се помери…

Курир 10.03.2025
Певачица Марија Шерифовић одржала је други од пет распродатих концерата у Центру "Сава" у Београду, а на почетку концерта дошло је до мањег инцидента. Наиме, Ђорђе Давид је желео да седи у првом реду поред Светлане Цеце… »
"Мајке ми, тражиш проблем! Не прекидај ме, то ме пичи по живцима" Марија Шерифовић одбрусила момку из публике на свом концерту…

"Мајке ми, тражиш проблем! Не прекидај ме, то ме пичи по живцима" Марија Шерифовић одбрусила момку из публике на свом концерту…

Курир 10.03.2025
Певачица Марија Шерифовић одржала је други од пет распродатих концерата у Сава центру у Београду. Велики број познатих личности дошао је да је слуша, а међу њима је била и Цеца Ражнатовић, Илда Шаулић, Ђорђе Давиц, Надица… »
(Видео) "мајке ми, тражиш проблем, немој да ме прекидаш, то ме п*** по живцима" Марија Шерифовић одбрусила момку из публике на…

(Видео) "мајке ми, тражиш проблем, немој да ме прекидаш, то ме п*** по живцима" Марија Шерифовић одбрусила момку из публике на…

Блиц 10.03.2025
Певачица Марија Шерифовић одржала је синоћ други од пет распродатих концерата у Сава центру у Београду. Велики број познатих личности дошао је да је слуша, а међу њима је била и фолк дива Цеца Ражнатовић, која је седела у првом… »
(Видео) "узимај паре и остави нас на миру": Марија Шерифовић открила због чега Верица није дошла на њен концерт - Публику…

(Видео) "узимај паре и остави нас на миру": Марија Шерифовић открила због чега Верица није дошла на њен концерт - Публику…

Блиц 09.03.2025
Мајка Марије Шерифовић, Верица, синоћ је присуствовала ћеркином првом концерту у Београду у склопу турнеје "Долази љубав", али вечерас се није појавила. Марија Шерифовић открила је због чега Верица није желела да дође на… »

Вести дана »