Povezane vesti
(Video) "majke mi, tražiš problem, nemoj da me prekidaš, to me p*** po živcima" Marija Šerifović odbrusila momku iz…
Blic pre 31 minuta
Pevačica Marija Šerifović održala je sinoć drugi od pet rasprodatih koncerata u Sava centru u Beogradu. Veliki broj poznatih ličnosti došao je da je sluša, a među njima je bila i folk diva Ceca Ražnatović, koja je sedela u prvom redu. Marija je… »
(Video) Govor posvetila sinu: Marija Šerifović se na početku koncerta obratila malom Mariu i nasmejala celu salu: "Znam da…
Blic pre 10 sati
Marija Šerifović večeras održava drugi od pet koncerata u Beogradu, a na početku se obratila publici. Marija Šerifović istakla je koliko joj je važno što se njen sin i večeras nalazi u publici. - Prvo da vas pitam: "Kako ste?". Je**no, a? Sve… »
(Video) "uzimaj pare i ostavi nas na miru": Marija Šerifović otkrila zbog čega Verica nije došla na njen koncert - Publiku…
Blic pre 10 sati
Majka Marije Šerifović, Verica, sinoć je prisustvovala ćerkinom prvom koncertu u Beogradu u sklopu turneje "Dolazi ljubav", ali večeras se nije pojavila. Marija Šerifović otkrila je zbog čega Verica nije želela da dođe na koncert. - Pitam je… »
Vesti dana »

Danas oblačno i toplo, uveče kiša i pljuskovi: Temperatura prava prolećna
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih

Protest u Bukureštu nakon odluke CIK-a da odbije kandidaturu Kalina Đorđeskua
RTV pre 49 minutajoš 4 povezane

Rubio danas putuje u Saudijsku Arabiju na razgovore sa ukrajinskim kolegom
Danas pre 11 satijoš 3 povezane