Povezane vesti
Cicipas i Medvedev u osmini finala Mastersa u Indijan Velsu
Euronews pre 2 sata
Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu, pošto je večeras u trećem kolu pobedio Italijana Mateja Beretinija 6:3, 6:3. Meč je trajao 69 minuta. Cicipas je deveti teniser sveta, dok se Beretini nalazi na 29… »
Kakva ATP lista! Novak Đoković ispao na startu Indijan Velsa, a napredovao...
Večernje novosti pre 5 sati
ČUDNA neka ATP lista ovog ponedeljka. Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO Naime, Novak Đoković je poražen na Indijan Velsu već u prvom meču od Holanđanina Botika Van Den Zandshlupa sa 2:1, ali je napravio pomak unapred na ATP listi, pošto je trenutno… »
Ja ne mogu, ne mogu ni ja... Drama na Indijan Velsu kakvu tenis ne pamti
Večernje novosti pre 4 sati
Kakva drama u Indijan Velsu... Foto: Profimedia Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala Indijan Velsa pošto je na potpuno neobičan način pobedio "izazivača" iz SAD, mladog Aleksa Mikelsena. Iako je Medvedev morao da traži lekarsku… »
Rudov krah pogurao Novaka, Đoković napredovao uprkos eliminaciji
Sportske.net pre 5 sati
Nešto slabiji početak teniske sezone nije mnogo uticao na položaj najboljeg srpskog igrača Novaka Đokovića pošto je drugi martovski ponedeljak dočekao na visokom petoj poziciji, uprkos eliminaciji već u drugom kolu masters turnira u Indijan… »
Đoković doživeo debakl, a napredovao: Sve bi moglo da dobije neočekivan rasplet
Nova pre 5 sati
Novak Đoković je doživeo treći poraz u nizu prvi put posle sedam godina i već na startu je eliminisan sa mastersa u Indijan Velsu porazom od Botika Van De Zanšulpa rezultatom 6:2, 3:6, 6:1. Time je nastavio lošu formu sa početka ove godine, ali to… »
Favoriti po planu u Indijan Velsu: Cicipas, Medvedev i Švjontek u osmini finala
Dnevnik pre 6 sati
Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu, pošto je u trećem kolu pobedio Italijana Mateja Beretinija 6:3, 6:3. Meč je trajao 69 minuta. Cicipas je deveti teniser sveta, dok se Beretini nalazi na 29. mestu ATP… »
Najbizarniji meč na Indijan Velsu: Danil Medvedev krvario, a njegov rival odustao posle 10 minuta
Mondo pre 6 sati
Danil Medvedev prošao u osminu finala Indijan Velsa posle bizarne scene. Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala Indijan Velsa pošto je na potpuno neobičan način pobedio "izazivača" iz SAD, mladog Aleksa Mikelsena. Iako je Medvedev… »
Vesti dana »

Studenti iz Subotice nastavili put ka Beogradu, večeras stižu u Novi Sad
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 25 povezanih

Nezavisni sindikat podneo krivične prijave protiv ministarke Đukić Dejanović zbog smanjenja plata u prosveti
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane

Stižu pljuskovi, neće zaobići ni Beograd: Rhmz najavio promenu vremena, kreće već danas
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih

Đorđesku posle zabrane kandidature: U Evropi je sada diktatura, Rumunija ja pod tiranijom
Euronews pre 3 satajoš 16 povezanih