Повезане вести

Овог познатог фолкера је венчао Саша Поповић: Детаљ из приватног живота који је мало ко знао

Овог познатог фолкера је венчао Саша Поповић: Детаљ из приватног живота који је мало ко знао

Мондо 10.03.2025
Певач се присетио и њиховог упознавања које се десило давне 1982. године. Фолкер Јашар Ахмедовски са великим емоцијама присетио се свог дугогодишњег пријатељства са Сашом Поповићем и тренутка када су се упознали. Њихова веза… »
Познатом певачу је на венчању кумовао Саша Поповић: "Борили смо се заједно, Сузани је најтеже"

Познатом певачу је на венчању кумовао Саша Поповић: "Борили смо се заједно, Сузани је најтеже"

Телеграф 10.03.2025
Препоручујемо. Фолкер Јашар Ахмедовски присетио се упознавања са Сашом Поповићем и открио како су се њих двојица окумили. Ахмедовски био је велики пријатељ са Поповићем који га је венчао. - Ја сам њега упознао 1982. године… »
"Борили смо се заједно": Овај познати певач је кум Саше Поповића: "Сузани је најтеже. Мора да живи за децу"

"Борили смо се заједно": Овај познати певач је кум Саше Поповића: "Сузани је најтеже. Мора да живи за децу"

Блиц 09.03.2025
Фолкер Јашар Ахмедовски присетио се упознавања са Сашом Поповићем и открио како су се њих двојица окумили. Јашар Ахмедовски био је велики пријатељ са Сашом Поповићем који га је венчао. - Ја сам њега упознао 1982. године… »

Вести дана »