Povezane vesti
"Na ručku mi je rekao da se ženi, zbog njega sam htela da umrem" Nada Obrić ispratila partnera na ženidbu sa drugom, a ona se…
Kurir 10.03.2025
Pevačica Nada Obrić iza sebe ima dva braka, a sada je podelila i malo tračeva o tome kako su izgledali dani zabavljanja sa suprugom i kako joj je teško padalo to što je radio onako "kako mu je naređeno". Nadi je postavljeno pitanje da li je istina da je… »
"Sredila sam ga za svadbu, a htela da umrem zbog njega": Šok detalji o braku pevačice i kako je saznala da joj se momak ženi…
Blic 10.03.2025
Pevačica Nada Obrić iza sebe ima dva braka, a sada je podelila i malo tračeva o tome kako su izgledali dani zabavljanja sa suprugom i kako joj je teško padalo to što je radio onako "kako mu je naređeno" Nadi Obrić postavljeno je pitanje da li je istina… »
Vesti dana »
Sudbina NIS-a u rukama Mola i Gasproma: Vučić najavio finalni dogovor, analitičari upozoravaju na kupovinu vremena
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
(FOTO) Oko 60.000 ljudi iz Maroka upalo u špansku eksklavu Seutu, najmanje 57 poginulih
N1 Info pre 54 minutajoš 138 povezanih
Poljski F-16 presreli ruski izviđački avion iznad Baltičkog mora; Rusi granatirali Kramatorsk
RTS pre 1 satjoš 34 povezane
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 6 satijoš 10 povezanih
Pedro Sančez odgovorio svima koji bi Španiju da izbace iz Šengena: Pomenuo i Zapadni Balkan!
Telegraf pre 4 satijoš 29 povezanih