Povezane vesti
"Na ručku mi je rekao da se ženi, zbog njega sam htela da umrem" Nada Obrić ispratila partnera na ženidbu sa drugom, a ona…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Nada Obrić iza sebe ima dva braka, a sada je podelila i malo tračeva o tome kako su izgledali dani zabavljanja sa suprugom i kako joj je teško padalo to što je radio onako "kako mu je naređeno". Nadi je postavljeno pitanje da li je istina… »
"Sredila sam ga za svadbu, a htela da umrem zbog njega": Šok detalji o braku pevačice i kako je saznala da joj se momak ženi…
Blic pre 6 sati
Pevačica Nada Obrić iza sebe ima dva braka, a sada je podelila i malo tračeva o tome kako su izgledali dani zabavljanja sa suprugom i kako joj je teško padalo to što je radio onako "kako mu je naređeno" Nadi Obrić postavljeno je pitanje da li je… »
Vesti dana »

BLOG: „Pumpamo do kraja“ – studenti idu peške za Beograd, vlast bi da doveze traktore u Beograd
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana

Studenti nastavljaju proteste širom Srbije: Pešački marševi ka Beogradu, blokade i krivične prijave
Pravo u centar pre 1 satjoš 31 povezana

Sudar tankera i teretnog broda kod obala Velike Britanije, spaseno 32 ljudi
Južne vesti pre 32 minutajoš 21 povezana

Od vikenda stiže novo zahlađenje: Baba Marta pokazuje zube, temperature sa +23 padaju na +4 stepena! Ovih dana biće i kiše!
Kurir pre 15 minutajoš 21 povezana