Повезане вести
"Да сам узвратио, опозиција би ме прогласила зликовцем" Селаковић описао како је нападнут па овако одговорио и на наводе да је…
Курир 10.03.2025
БЕОГРАД - Министар културе Никола Селаковић изјавио је данас да му је нападач, у петак увече, "пришао, вређао га, псовао и ударио," као и да би га опозиција прогласила највећим "зликовцем" да је узвратио. "Они (опозиција) се… »
Селаковић с фластером на ТВ Хепи: Да сам узвратио опозиција би ме прогласила зликовцем
Бета 10.03.2025
Министар културе Никола Селаковић изјавио је данас да му је нападач, у петак увече, "пришао, вређао га, псовао и ударио," као и да би га опозиција прогласила највећим "зликовцем" да је узвратио. "Они (опозиција) се залажу… »
Селаковић с фластером на ТВ Хепи: Да сам узвратио опозиција би ме прогласила зликовцем
Радио 021 10.03.2025
Министар културе Никола Селаковић изјавио је данас да му је нападач, у петак увече, "пришао, вређао га, псовао и ударио," као и да би га опозиција прогласила највећим "зликовцем" да је узвратио. "Они (опозиција) се залажу… »
Селаковић с фластером на ТВ Хепи: Да сам узвратио, опозиција би ме прогласила зликовцем
Нова 10.03.2025
Министар културе Никола Селаковић изјавио је данас да му је нападач, у петак увече, "пришао, вређао га, псовао и ударио," као и да би га опозиција прогласила највећим "зликовцем" да је узвратио. „Они (опозиција) се залажу… »
Селаковић с фластером на ТВ Хепи: Да сам узвратио, опозиција би ме прогласила зликовцем
Н1 Инфо 10.03.2025
Министар културе Никола Селаковић изјавио је данас да му је нападач, у петак увече, "пришао, вређао га, псовао и ударио," као и да би га опозиција прогласила највећим "зликовцем" да је узвратио. „Они (опозиција) се залажу… »
Данас 10.03.2025
Министар културе Никола Селаковић изјавио је данас да му је нападач, у петак увече, „пришао, вређао га, псовао и ударио,“ као и да би га опозиција прогласила највећим „зликовцем“ да је узвратио. „Они (опозиција) се залажу… »
Вести дана »

Калас: Док Русија не прихвати праведан мир, ЕУ ће уводити све теже санкције
НИН пре 22 минутајош 29 повезаних

Скупштина Београда усвојила урбанистичке планове упркос противљењу опозиције
Сербиан Невс Медиа пре 27 минутајош 43 повезане

Ђурић: Упад косовске полиције у КБЦ у Косовској Митровици кршење свих споразума
НИН пре 1 сатјош 37 повезаних

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 4 сатијош 35 повезаних

УЖИВО: Најтежи тест – ослабљена Звезда напада шампиона Европе
Спорт клуб пре 42 минутајош 69 повезаних