Povezane vesti

"Ko nam je zaključao fakultete? Rektore, gde ste?" Studenti koji hoće da uče peto veče u Pionirskom parku, i dalje traže…

"Ko nam je zaključao fakultete? Rektore, gde ste?" Studenti koji hoće da uče peto veče u Pionirskom parku, i dalje traže…

Kurir 10.03.2025
Studenti koji hoće da uče provode peto veče u Pionirskom parku, a kako su saopštili danas, pisali su rektorima, dekanima i direktorima fakulteta u blokadi gde zahtevaju da im se, između ostalog odgovori kada će početi redovna nastava. Inače, sve… »
Karadžić podržao studente u Pionirskom parku: Jedino ispravno je da ljudi budu na poslu, deca u vrtićima i školi, i jedino…

Karadžić podržao studente u Pionirskom parku: Jedino ispravno je da ljudi budu na poslu, deca u vrtićima i školi, i jedino…

Kurir 10.03.2025
Goran Karadžić, proslavljeni srpski košarkaš, pojavio se danas u Pionirskom parku kako bi izrazio podršku studentima koji protestuju i zahtevaju nastavak nastave. - Ti si naša heroina, kao i svi ostali mladi ljudi ovde. Dodaću na ovo, a Marina je… »
Ovacije i aplauz u pionirskom parku za direktora jovine gimnazije Stojković: Došao sam da podržim studente koji žele da…

Ovacije i aplauz u pionirskom parku za direktora jovine gimnazije Stojković: Došao sam da podržim studente koji žele da…

Dnevnik 10.03.2025
Direktor novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", Radivoje Stojković, došao je da pruži podršku studentima koji žele da uče. Njegov dolazak u Pionirski park izazvao je oduševljenje među okupljenima. Studenti su ga pozdravili mahanjem srpskim… »
Direktor Jovine gimnazije obišao studente u Pionirskom parku: Važno je da se poštuje pravo na učenje

Direktor Jovine gimnazije obišao studente u Pionirskom parku: Važno je da se poštuje pravo na učenje

Euronews 10.03.2025
Direktor Jovine gimnazije i predsednik Nacionalnog prosvetnog saveta Radivoj Stojković došao je danas u Pionirski park da podrži studente koji tamo kampuju i poručio da je važno da se poštuje pravo na učenje studenata koji žele da uče. "Došao… »
"Ti si naša heroina" Maturantkinja iz Novog Sada kojoj je profesorka nanela povrede stigla u Pionirski park: Molim da se nađe…

"Ti si naša heroina" Maturantkinja iz Novog Sada kojoj je profesorka nanela povrede stigla u Pionirski park: Molim da se nađe…

Kurir 10.03.2025
Maturantkinja Ekonomske škole u Novom Sadu Marina Todorović danas je došla u Pionirski park da podrži studente koji hoće da uče. Stedenti su je dočekali pesmom "Marina" i redom joj ljubili ruku. Hrabra devojka, koja nosi medicinsku kragnu, opisala… »
Matija se iz Kanade vratio u Srbiju i podržava studente koji hoće da uče! Došao u Pionirski park i poručio - Boli me što…

Matija se iz Kanade vratio u Srbiju i podržava studente koji hoće da uče! Došao u Pionirski park i poručio - Boli me što…

Kurir 10.03.2025
Matija Liberakos (21) povratnik iz Kanade iz koje se vratio pre godinu i po dana, u Kanadi je studirao političke nauke i sada iz Srbije nastavlja onlajn studije. On je danas došao Pionirski park da podrži studente koji hoće da uče. - Došao sam da… »

Vesti dana »