Povezane vesti

"Ko nam je zaključao fakultete? Rektore, gde ste?" Studenti koji hoće da uče peto veče u Pionirskom parku, i dalje traže…

"Ko nam je zaključao fakultete? Rektore, gde ste?" Studenti koji hoće da uče peto veče u Pionirskom parku, i dalje traže…

Kurir 10.03.2025
Studenti koji hoće da uče provode peto veče u Pionirskom parku, a kako su saopštili danas, pisali su rektorima, dekanima i direktorima fakulteta u blokadi gde zahtevaju da im se, između ostalog odgovori kada će početi redovna nastava. Inače, sve veći… »
Karadžić podržao studente u Pionirskom parku: Jedino ispravno je da ljudi budu na poslu, deca u vrtićima i školi, i jedino…

Karadžić podržao studente u Pionirskom parku: Jedino ispravno je da ljudi budu na poslu, deca u vrtićima i školi, i jedino…

Kurir 10.03.2025
Goran Karadžić, proslavljeni srpski košarkaš, pojavio se danas u Pionirskom parku kako bi izrazio podršku studentima koji protestuju i zahtevaju nastavak nastave. - Ti si naša heroina, kao i svi ostali mladi ljudi ovde. Dodaću na ovo, a Marina je to već… »
Ovacije i aplauz u pionirskom parku za direktora jovine gimnazije Stojković: Došao sam da podržim studente koji žele da uče i…

Ovacije i aplauz u pionirskom parku za direktora jovine gimnazije Stojković: Došao sam da podržim studente koji žele da uče i…

Dnevnik 10.03.2025
Direktor novosadske gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", Radivoje Stojković, došao je da pruži podršku studentima koji žele da uče. Njegov dolazak u Pionirski park izazvao je oduševljenje među okupljenima. Studenti su ga pozdravili mahanjem srpskim… »
Direktor Jovine gimnazije obišao studente u Pionirskom parku: Važno je da se poštuje pravo na učenje

Direktor Jovine gimnazije obišao studente u Pionirskom parku: Važno je da se poštuje pravo na učenje

Euronews 10.03.2025
Direktor Jovine gimnazije i predsednik Nacionalnog prosvetnog saveta Radivoj Stojković došao je danas u Pionirski park da podrži studente koji tamo kampuju i poručio da je važno da se poštuje pravo na učenje studenata koji žele da uče. "Došao sam da… »
"Ti si naša heroina" Maturantkinja iz Novog Sada kojoj je profesorka nanela povrede stigla u Pionirski park: Molim da se nađe…

"Ti si naša heroina" Maturantkinja iz Novog Sada kojoj je profesorka nanela povrede stigla u Pionirski park: Molim da se nađe…

Kurir 10.03.2025
Maturantkinja Ekonomske škole u Novom Sadu Marina Todorović danas je došla u Pionirski park da podrži studente koji hoće da uče. Stedenti su je dočekali pesmom "Marina" i redom joj ljubili ruku. Hrabra devojka, koja nosi medicinsku kragnu, opisala je… »
Matija se iz Kanade vratio u Srbiju i podržava studente koji hoće da uče! Došao u Pionirski park i poručio - Boli me što moje…

Matija se iz Kanade vratio u Srbiju i podržava studente koji hoće da uče! Došao u Pionirski park i poručio - Boli me što moje…

Kurir 10.03.2025
Matija Liberakos (21) povratnik iz Kanade iz koje se vratio pre godinu i po dana, u Kanadi je studirao političke nauke i sada iz Srbije nastavlja onlajn studije. On je danas došao Pionirski park da podrži studente koji hoće da uče. - Došao sam da podržim… »

Vesti dana »