Povezane vesti
Svitolina: Išla bih na front, ali ovako više mogu da pomognem
Vesti online 10.03.2025
Elina Svitolina je sigurno ukrajinski sportista koji je najviše angažovan u ratu protiv Rusije. Otkako je sukob počeo, ova teniserka neumorno agituje za pomoć svojoj zemlji. U Indijan Velsu je otkrila da bi rado zamenila reket puškom, ali smatra da je… »
Ukrajinska teniserka bi išla u rat, ali...
B92 10.03.2025
Ukrajinska teniserka Elina Svitolina kaže da je korisnija van Istočnog fronta, nego na samom ratištu. Svitolina ističe da bi išla u rat, ali da njena zemlja ima veću korist od donacija koje ona prikuplja. "Išla bih sigurno. Znam da nisam u toj situaciji… »
Ukrajinska teniserka: Išla bih u rat, ali sam ovako korisnija za zemlju
Danas 10.03.2025
Ukrajinska teniserka Elina Svitolina izjavila je tokom turnira u Indijan Velsu da bi rado zamenila reket puškom. – Sigurno bih išla u rat, ali ovako više koristim nego da se nalazim na frontu. Prikupila sam 1,5 miliona evra za svoju zemlju za tri godine… »
Hoće da puca na Ruse! Bivša treća teniserka sveta sprema da ostavi sve i ide u rat
Večernje novosti 10.03.2025
Otkako je rat u Ukrajini izbio početkom 2022, Rusija je, kada se o svetskim sportskim vestima radi, bila spominjana samo kao strana koja trpi sankcije zbog pomenute vojne intervencije. A iako se, kada se o Rusima radi, stvari popraljaju po tom pitanju u… »
Svitolina: Išla bih na front, ali ovako više mogu da pomognem
Sport klub 10.03.2025
Elina Svitolina je sigurno ukrajinski sportista koji je najviše angažovan u ratu protiv Rusije. Otkako je sukob počeo, ova teniserka neumorno agituje za pomoć svojoj zemlji. U Indijan Velsu je otkrila da bi rado zamenila reket puškom, ali smatra da je… »
Vesti dana »

Jedini preživeli iz avionske nesreće detaljno opisao kako je uspeo da se spase u tragediji koja je odnela 241 život
Nova pre 54 minutajoš 15 povezanih

Akademski plenum: Vlastima bitan privid obrazovanja, ispada da ispiti mogu biti i van fakulteta
Radio sto plus pre 14 minutajoš 11 povezanih

Iran udara na Ameriku! Napašćemo vojne baze SAD na Bliskom istoku, pretnje upućene i Britaniji i Francuskoj! Tel Aviv uzvraća: "goreće Teheran"! (video, foto)
Kurir pre 4 minutajoš 68 povezanih

Hrvatski konzul povređen u bombardovanju Tel aviva: U napadima oštećena zgrada u kojoj žive diplomate (foto)
Kurir pre 39 minutajoš 13 povezanih