Povezane vesti

Svitolina: Išla bih na front, ali ovako više mogu da pomognem

Vesti online 10.03.2025
Elina Svitolina je sigurno ukrajinski sportista koji je najviše angažovan u ratu protiv Rusije. Otkako je sukob počeo, ova teniserka neumorno agituje za pomoć svojoj zemlji. U Indijan Velsu je otkrila da bi rado zamenila reket puškom, ali smatra da je… »
Ukrajinska teniserka bi išla u rat, ali...

Ukrajinska teniserka bi išla u rat, ali...

B92 10.03.2025
Ukrajinska teniserka Elina Svitolina kaže da je korisnija van Istočnog fronta, nego na samom ratištu. Svitolina ističe da bi išla u rat, ali da njena zemlja ima veću korist od donacija koje ona prikuplja. "Išla bih sigurno. Znam da nisam u toj situaciji… »
Ukrajinska teniserka: Išla bih u rat, ali sam ovako korisnija za zemlju

Ukrajinska teniserka: Išla bih u rat, ali sam ovako korisnija za zemlju

Danas 10.03.2025
Ukrajinska teniserka Elina Svitolina izjavila je tokom turnira u Indijan Velsu da bi rado zamenila reket puškom. – Sigurno bih išla u rat, ali ovako više koristim nego da se nalazim na frontu. Prikupila sam 1,5 miliona evra za svoju zemlju za tri godine… »
Hoće da puca na Ruse! Bivša treća teniserka sveta sprema da ostavi sve i ide u rat

Hoće da puca na Ruse! Bivša treća teniserka sveta sprema da ostavi sve i ide u rat

Večernje novosti 10.03.2025
Otkako je rat u Ukrajini izbio početkom 2022, Rusija je, kada se o svetskim sportskim vestima radi, bila spominjana samo kao strana koja trpi sankcije zbog pomenute vojne intervencije. A iako se, kada se o Rusima radi, stvari popraljaju po tom pitanju u… »

Sport klub 10.03.2025
Elina Svitolina je sigurno ukrajinski sportista koji je najviše angažovan u ratu protiv Rusije. Otkako je sukob počeo, ova teniserka neumorno agituje za pomoć svojoj zemlji. U Indijan Velsu je otkrila da bi rado zamenila reket puškom, ali smatra da je… »

Vesti dana »