Povezane vesti
"Ne može biti jednakosti, ja čistim po ceo dan": Slađa Alegro iznela pikanterije iz porodičnod doma: "kod mene se zna ko je…
Blic pre 6 sati
Pevačica Slađa Alegro ne krije da voli sama da održava svoj dom i da se kod nje zna da uvek sve mora da bude uredno. Takođe, sada je odlučila da više vremena provodi u svom domu kako bi bila posvećena ćerki. - U poslednje vreme gledam da napravim… »
"Ne može biti jednakosti, ja čistim po ceo dan" Slađa Alegro iznela pikanterije iz porodičnod doma: Kad viknem, i komšija…
Kurir pre 6 sati
Pevačica Slađa Alegro ne krije da voli sama da održava svoj dom i da se kod nje zna da uvek sve mora da bude uredno. Takođe, sada je odlučila da više vremena provodi u svom domu kako bi bila posvećena ćerki. - U poslednje vreme gledam da napravim… »
Vesti dana »

„Srce ne odmara, srce pumpa“: Veliki čas medicinske škole „Beograd“ kao podrška profesorima i đacima
N1 Info pre 13 minutajoš 34 povezane

Zastareo postupak protiv Nikole Petrovića za saobraćajku u "meklarenu"
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih

Prosvetni radnici u štrajku tužili Slavicu Đukić Dejanović, tvrde da je počinila 2 krivična dela: Maksimalna kazna 5 godina zatvora
Nova pre 2 satajoš 32 povezane

Osumnjičeni za napad na Selakovića sklopio sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivice
Beta pre 38 minutajoš 22 povezane

Tanker i teretni brod u plamenu posle sudara kod Engleske, 32 osobe povređene
Beta pre 44 minutajoš 22 povezane