Повезане вести
"Жигосана сам као вештица због голих слика, Душко ми је говорио да се убијем и сперем љагу са породице" Карлеуша оголила…
Курир 10.03.2025
И ове недеље водитељи емисије "Старс специјал" на Курир телевизији бавили су се актуелним темама из света естраде, из свих углова. Али овог пута права ексклузива за све! Уз Горана Јовановића, Оливију Јонтић и Милицу… »
„Шта год да кажем, они се враћају на причу о мом полном органу“: Карлеуша открила зашто је побегла с „Икса“ па оплела по Душку…
Нова 10.03.2025
Певачица Јелена Карлеуша говорила је о свом приватном животу и браку са Душком Тошићем, а дотакла се и друштвених мрежа. Након што је банована са Инстаграма и Тиктока, Јелена Карлеуша одлучила је да се сама повуче и са Икса. –… »
"Убиј се и спери љагу са породице": Карлеуша јавно изговорила шта јој је све Душко рекао у јеку скандала
Мондо 10.03.2025
Карлеуша је говорила и о свом најгорем периоду у животу и афери са Огњеном Врањешом. Музичка звезда Јелена Карлеуша, гостујући на Курир телевизији, дотакла се ударних тема и свог приватног живота, који је већ годинама главна… »
"Душко ми је говорио да треба да се убијем" Карлеуша изнела шок тврдње, ево ко је спасио у најтежем тренутку
Телеграф 10.03.2025
Препоручујемо. Музичка звезда Јелена Карлеуша дотакла се свог нестанка с друштвених мрежа. Након што је банована са Инстаграма и Тиктока, одлучила је да се сама повуче и са Икса. - Могу да отворим нови Инстаграм и позовем моје… »
Вести дана »
Вељко Пауновић: „Податак да се у новембру дешавају добре ствари за Србију, да ставимо и тај милиграм наде и подршке од свих…“
Данас пре 9 сатијош 5 повезаних
За одржив пензиони систем: Министарство финансија представља макроекономски модел
Курир пре 2 сатајош 1 повезана