Povezane vesti
"Žigosana sam kao veštica zbog golih slika, Duško mi je govorio da se ubijem i sperem ljagu sa porodice" Karleuša ogolila…
Kurir pre 4 sati
I ove nedelje voditelji emisije "Stars specijal" na Kurir televiziji bavili su se aktuelnim temama iz sveta estrade, iz svih uglova. Ali ovog puta prava ekskluziva za sve! Uz Gorana Jovanovića, Oliviju Jontić i Milicu Stanimirović, u ulozi gostujućeg… »
„Šta god da kažem, oni se vraćaju na priču o mom polnom organu“: Karleuša otkrila zašto je pobegla s „Iksa“ pa…
Nova pre 5 sati
Pevačica Jelena Karleuša govorila je o svom privatnom životu i braku sa Duškom Tošićem, a dotakla se i društvenih mreža. Nakon što je banovana sa Instagrama i Tiktoka, Jelena Karleuša odlučila je da se sama povuče i sa Iksa. – Mogu da… »
"Ubij se i speri ljagu sa porodice": Karleuša javno izgovorila šta joj je sve Duško rekao u jeku skandala
Mondo pre 6 sati
Karleuša je govorila i o svom najgorem periodu u životu i aferi sa Ognjenom Vranješom. Muzička zvezda Jelena Karleuša, gostujući na Kurir televiziji, dotakla se udarnih tema i svog privatnog života, koji je već godinama glavna tema javnosti. Na… »
"Duško mi je govorio da treba da se ubijem" Karleuša iznela šok tvrdnje, evo ko je spasio u najtežem trenutku
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Muzička zvezda Jelena Karleuša dotakla se svog nestanka s društvenih mreža. Nakon što je banovana sa Instagrama i Tiktoka, odlučila je da se sama povuče i sa Iksa. - Mogu da otvorim novi Instagram i pozovem moje prijatelje iz medija… »
Vesti dana »

CINS: Zastareo postupak protiv Nikole Petrovića za slučaj „meklaren“
Nedeljnik pre 1 satjoš 7 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
NIN pre 2 satajoš 32 povezane

Osumnjičeni za napad na Selakovića sklopio sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivice
Beta pre 57 minutajoš 22 povezane

Tanker i teretni brod u plamenu posle sudara kod Engleske, 32 osobe povređene
Beta pre 1 satjoš 22 povezane