Povezane vesti
Proveo skoro sat i po u najtišoj sobi na svetu i počeo da halucinira: Čuo je svoju krv, a ovo ga je užasnulo "Krenule su mi…
Kurir 10.03.2025
Iako bi sat vremena u najtišoj sobi na svetu nekima zvučao kao apsolutni raj, to ipak nije tako spokojno iskustvo kakvo biste pomislili da jeste, jer u Anehoičnoj komori na Londonskom univerzitetu South Bank ne samo da možete čuti pad igle – već možete… »
Jutjuber proveo 86 minuta u najtišoj sobi na svetu pa iskusio jezive nuspojave: Već posle pet minuta mi nije bilo dobro
Blic 09.03.2025
Iako bi sat vremena u najtišoj sobi na svetu nekima zvučao kao apsolutni raj, to ipak nije tako spokojno iskustvo kakvo biste pomislili da jeste, jer u Anehoičnoj komori na Londonskom univerzitetu South Bank ne samo da možete čuti pad igle – već možete… »
Vesti dana »
Prevoznici blokirali granične prelaze: Kolona kamiona na Batrovcima dugačka kilometar i po, traže izuzeće od novog EES sistema za Šengen zonu
Dnevnik pre 43 minutajoš 107 povezanih
Tramp progovorio o drastičnom potezu! "Srećan sam što ide tamo, tražimo ih!"
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Novosadski studenti danas u bojkotu nastave, VPŠ u blokadi, održan protest ispred Filozofskog
NoviSad.com pre 3 satajoš 22 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku: Najmanje 14 mrtvih, stotine hiljada bez struje
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane
Rute: NATO od Srbije očekuje utvrđivanje odgovornosti za Banjsku i za napad na vojnike KFOR-a
Beta pre 3 minutajoš 19 povezanih