Povezane vesti
"Drago mi je da se rastajemo..." Vanja Mijatović se razvodi, otkrila sve detalje, evo u kakvim su odnosima: To nije istina, ne…
Kurir 10.03.2025
Pevačica Vanja Mijatović se razvodi nakon dve i po godine braka. Nakon raskošne svadbe i zajedničkog života, pevačica je odlučila da stavi tačku na njihov ljubavni odnos, a sada je progovorila o detaljima rastanka. - Istina je da se razvodim i moram da… »
"Drago mi je da se rastajemo... Nije me ostavio jer sam debela" Ovo je istina o razvodu Vanje Mijatović, pevačica otkrila…
Blic 10.03.2025
Pevačica Vanja Mijatović se razvodi nakon dve i po godine braka, a sada je otkrila detalje rastanka. Naime, Vanja Mijatović je progovorila o detaljima razvoda od supruga sa kojim je u braku provela dve i po godine. - Istina je da se razvodim, i moram da… »
Vesti dana »

FBI objavio snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka: Osoba u crnom trči preko krova, pa nestaje u šumi VIDEO
Nova pre 21 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 56 minutajoš 23 povezane

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 41 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 31 minutajoš 21 povezana

Torta na četiri sprata, konfete i vatrometi svuda po sali Saša Matić do jutra slavio ćerkino punoletstvo: Detalji gala veselja (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 14 povezanih