Povezane vesti
Bankrotirala fabrika za preradu voća iz lučana!! Privredni sud naložio hitne mere: Duguju milione dinara
Kurir 10.03.2025
Stekli su se uslovi da se postupak stečaja nad stečajnim dužnikom „Ari fruct” doo Donja Kravarica nastavi i okonča bankrotstvom, saopštio je Privredni sud u Čačku i naložio stečajnom upravniku da započne sa unovčenjem stečajne mase u svrhu namirenja… »
Bankrotirala poznata fabrika iz Lučana: Duguju milione, nekada prerađivali tone malina
Mondo 10.03.2025
Banktorirala je poznata fabrika za preradu voća iz Lučana. Stekli su se uslovi da se postupak stečaja nad stečajnim dužnikom "Ari fruct" doo Donja Kravarica nastavi i okonča bankrotstvom, saopštio je Privredni sud u Čačku i naložio stečajnom upravniku da… »
Bankrotirala fabrika za preradu voća iz Lučana! Privredni sud naložio hitne mere: Duguju milione dinara
Blic 10.03.2025
Stekli su se uslovi da se postupak stečaja nad stečajnim dužnikom „Ari fruct” doo Donja Kravarica nastavi i okonča bankrotstvom, saopštio je Privredni sud u Čačku i naložio stečajnom upravniku da započne sa unovčenjem stečajne mase u svrhu namirenja… »
Vesti dana »

Ne smanjuje se intenzitet rata Izraela i Irana, pozivi na diplomatiju dok rakete padaju na obe strane (blog)
Novi magazin pre 45 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 20 minutajoš 26 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 5 satijoš 12 povezanih

IT asocijacija zabrinuta zbog odluke Vlade Srbije o ukidanju podsticaja za poslodavce koji zapošljavaju novonaseljena lica
Biznis.rs pre 45 minutajoš 13 povezanih