Povezane vesti
"Mislio sam da je bolestan": Tonči otkrio kako je saznao da je Petar Grašo u vezi sa njegovom ćerkom - Ovaj detalj ga je…
Blic pre 5 sati
Petar Grašo i Tonči Huljić godinama su dobri prijatelji i poslovni saradnici, a o njihovom odnosu se dosta polemisalo nakon što je Petar stupio u vezu, a potom i brak sa ćerkom svog kolege Hanom Huljić. Tonči Huljić je tada otkrio kako je reagovao… »
"Kad sam saznao da ima nešto sa mojom ćerkom..." Tonči mislio da Grašo treba da se leči, pevač odmah izneo sve: Ja sam…
Kurir pre 6 sati
Petar Grašo i Tonči Huljić godinama su dobri prijatelji i poslovni saradnici, a otkad je pevač oženio Točijevu ćerku, Hanu Huljić i zvanično su postali porodica. Ljubavni i porodični život Petra Graša javnost specijalno zanima, te je popularni… »
Vesti dana »

CINS: Zastareo prekršajni postupak protiv Nikole Petrovića zbog saobraćajne nesreće
Insajder pre 3 satajoš 7 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
NIN pre 3 satajoš 33 povezane

Vučić: Plan je da zauzmu Skupštinu i RTS, teraće me da potpišem prelaznu vladu – ali neće uspeti
Vesti online pre 36 minutajoš 26 povezanih

Osumnjičeni za napad na Selakovića sklopio sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivice
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih