Повезане вести

"Зеленски се извинио Трампу за свађу у белој кући": Снимци су обилазили свет, председника Украјине неки су сматрали херојем, а…

"Зеленски се извинио Трампу за свађу у белој кући": Снимци су обилазили свет, председника Украјине неки су сматрали херојем, а…

Курир 10.03.2025
Посебни изасланик председника Доналда Трампа, Стив Виткоф изјавио је да је украјински председник Володимир Зеленски упутио писмо извињења Трампу након јавне свађе током састанка у Овалном кабинету Беле куће. "Зеленски је послао… »
Венс напао Зеленског, а његов рођак крварио 3 године за Украјину: "Нећу му помоћи у убијању сабораца" (Фото)

Венс напао Зеленског, а његов рођак крварио 3 године за Украјину: "Нећу му помоћи у убијању сабораца" (Фото)

Мондо 10.03.2025
Рођак америчког потпредседника борио се скоро три године у Украјини. Жестоко је критиковао сарадника Доналда Трампа. Рођак америчког потпредседника Џејмс Ди Венса, Нејт Венс, борио се скоро три године на страни Украјине у рату… »
Венс напао Зеленског, а његов рођак се борио на страни Украјине! "Кад сам видео шта он и Трамп раде, замало се нисам угушио…

Венс напао Зеленског, а његов рођак се борио на страни Украјине! "Кад сам видео шта он и Трамп раде, замало се нисам угушио…

Блиц 10.03.2025
Рођак потпредседника Сједињених Америчких Држава Џеј Ди Венса, Нејт, борио се скоро три године као добровољац на страни Украјине у рату са Русијом. Нејт Венс је у интервјуу за "Фигаро" изјавио да је његов рођак добар човек… »
Рођак Џеј Ди Венса ратовао у Украјини! Открио шта мисли о потпредседнику САД и зашто је напустио ратиште (фото)

Рођак Џеј Ди Венса ратовао у Украјини! Открио шта мисли о потпредседнику САД и зашто је напустио ратиште (фото)

Курир 10.03.2025
Нејт Венс, бивши амерички маринац и рођак америчког потпредседника Џеј Ди Венса, ратовао је у Украјини од 2022. до јануара 2025. као члан Првог моторизованог батаљона "Да Винчијеви вукови". Тврди да је разочаран ставом свог… »
Огласио се рођак Џеј Ди Венса који је ратовао у Украјини: „То што сам твоја породица не значи да ћу прихватити да убијаш моје…

Огласио се рођак Џеј Ди Венса који је ратовао у Украјини: „То што сам твоја породица не значи да ћу прихватити да убијаш моје…

Нова 10.03.2025
Нејт Венс, бивши амерички маринац и рођак америчког потпредседника Џеј Ди Венса, бранио је Украјину од 2022. до јануара 2025. као члан Првог моторизованог батаљона Да Винчијевих вукова. Тврди да је разочаран ставом свог брата… »

Вести дана »