Povezane vesti

Žiku Todorovića zloupotrebili „Studenti 2.0“ iz Pionirskog parka: „Dva momka su me zaustavila na ulici“

Žiku Todorovića zloupotrebili „Studenti 2.0“ iz Pionirskog parka: „Dva momka su me zaustavila na ulici“

Nova pre 54 minuta
Glumac Srđan Žika Todorović oglasio se na svom Instagram profilu i demantovao bilo kakvu povezanost sa grupom koja je već danima u Pionirskom parku. Fotografija na kojoj je Žika Todorović sa dvojicom „studenata“ iz Pionirskog parka objavljena je… »
Srđan Žika Todorović se oglasio povodom njegove slike koju su okačili „Studenti koji žele da uče“: „Dva momka su me…

Srđan Žika Todorović se oglasio povodom njegove slike koju su okačili „Studenti koji žele da uče“: „Dva momka su me…

City magazine pre 6 sati
Srđan Žika Todorović oglasio se na svom Instagram profilu zbog toga što je njega navodna podrška završila na stranici „Studenti koji žele da uče“. Glumac je demantovao bilo kakvu povezanost sa grupom koja je već danima u Pionirskom parku… »
Žika Todorović: Slika iz Pionirskog parka zloupotrebljena u političke svrhe

Žika Todorović: Slika iz Pionirskog parka zloupotrebljena u političke svrhe

N1 Info pre 6 sati
Glumac Srđan Žika Todorović objavio je na svom Instagram nalogu da je njegova fotografija sa dvojicom mladića iz Pionirskog parka u Beogradu, zloupotrebljena u političke svrhe. Todorović je napisao da su ga danas, na putu koji prolazi svaki dan, jer… »

Nova pre 6 sati
Glumac Srđan Žika Todorović oglasio se na svom Instagram profilu i demantovao bilo kakvu povezanost sa grupom koja je već danima u Pionirskom parku. Fotografija na kojoj je Žika Todorović sa dvojicom „studenata“ iz Pionirskog parka objavljena je… »

Vesti dana »