Povezane vesti

Oliver Mandić ima tešku operaciju!

Oliver Mandić ima tešku operaciju!

Svet plus pre 3 sata
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović, jednom objavom obavestio je pratioce da Oliver Mandić sutra ima tešku operaciju. Na svom Instagram profilu okačio je fotografiju sa Oliverom Mandićem i otkrio da pevač sutra ima tešku operaciju. - Moj dragi… »
Story ekskluzivno saznaje od čega boluje Oliver Mandić: Ishod operacije neizvestan

Story ekskluzivno saznaje od čega boluje Oliver Mandić: Ishod operacije neizvestan

Story pre 5 sati
Zdravlje Olivera Mandića nije najbolje. Muzičar, koji u julu puni 73 godine, već neko vreme se žali na tegobe, zbog čega je savet lekara bio operacija. Da je narušeno zdravlje Olivera Mandića razlog zbog kog je on smešten u bolnicu i čeka… »
Oliver Mandić ima tešku operaciju Željko Mitrović odmah došao u bolnicu i pobrinuo se za njega: Čelnik Pinka otkrio…

Oliver Mandić ima tešku operaciju Željko Mitrović odmah došao u bolnicu i pobrinuo se za njega: Čelnik Pinka otkrio…

Kurir pre 5 sati
Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, novom objavom zabrinuo je mnoge. Na svom Instagram profilu okačio je fotografiju sa Oliverom Mandićem i otkrio da pevač sutra ima tešku operaciju. - Moj dragi prijatelj i brat, jedan od 5 najvećih srpskih… »
Oliver Mandić primljen u bolnicu: Željko Mitrović je novom objavom zabrinuo mnoge fanove pevača

Oliver Mandić primljen u bolnicu: Željko Mitrović je novom objavom zabrinuo mnoge fanove pevača

Mondo pre 5 sati
Željko Mitrović stigao je u bolnicu gde je Oliver Mandić operisan. Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, novom objavom zabrinuo je mnoge. Na svom Instagram profilu okačio je fotografiju sa Oliverom Mandićem i otkrio da pevač sutra ima tešku… »
"Oliver Mandić sutra ima tešku operaciju": Željko Mitrović objavio fotografiju iz bolnice sa pevačem

"Oliver Mandić sutra ima tešku operaciju": Željko Mitrović objavio fotografiju iz bolnice sa pevačem

Blic pre 6 sati
Željko Mitrović podelio je fotografiju sa Oliverom Mandićem i otkrio da pevač sutra ima tešku operaciju. Naime, vlasnik "Pinka", Željko Mitrović, podelio je fotografiju sa Oliverom Mandićem iz bolnice. - Moj dragi prijatelj i brat, jedan od 5… »
Oliver Mandić ima tešku operaciju: Željko Mitrović hitno stigao u bolnicu

Oliver Mandić ima tešku operaciju: Željko Mitrović hitno stigao u bolnicu

Telegraf pre 5 sati
Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, novom objavom zabrinuo je mnoge. Na svom Instagram profilu okačio je fotografiju sa Oliverom Mandićem i otkrio da pevač sutra ima tešku operaciju. - Moj dragi prijatelj i brat, jedan od 5 najvećih srpskih… »

Vesti dana »