Povezane vesti

Elena Karaman se oprostila od bivše svekrve Hafe Karić potresnom porukom!

Elena Karaman se oprostila od bivše svekrve Hafe Karić potresnom porukom!

Svet plus pre 4 sati
Hafa Karić preminula je juče i za sobom ostavila neizbrisiv trag. Elena Karaman se oprostila od bivše svekrve potresnom porukom! O njenoj smrti javnost je izvestila njena ćerka Danijela koja je objavila post na Instagramu gde se emotivnim rečima… »
Elena Karaman se oprostila od bivše svekrve: Emotivnim rečima otkrila u kakvom su odnosu bile

Elena Karaman se oprostila od bivše svekrve: Emotivnim rečima otkrila u kakvom su odnosu bile

Kurir pre 5 sati
Hafa Karić majka Danijele Karić i Jugoslava Karića, juče je preminula. Ćerka Danijela je tužne vesti saopštila putem objave na društvenoj mreži Instagram, gde je otkrila i vreme i mesto sahrane. - Napustila nas je naša duša, anđeo, jedinstvena… »
Bolno nedostaješ, jedina svekrvice: Elena Karaman slomljena zbog gubitka

Bolno nedostaješ, jedina svekrvice: Elena Karaman slomljena zbog gubitka

Story pre 6 sati
Hafa Karić, prva snaja porodice Karić, supruga Dragomira Karića i majka Jugoslava, Simona, Danijele i Saše Karića, preminula je 8. marta, a vest o ovom gubitku na mrežama je podelila njena ćerka Danijela. Pored njenih naslednika, koji su o majci… »
Elena Karaman potresnim rečima oprostila se od bivše svekrve: "Voljena si zauvek, Hafice moja mila, suze padaju kao biseri"

Elena Karaman potresnim rečima oprostila se od bivše svekrve: "Voljena si zauvek, Hafice moja mila, suze padaju kao biseri"

Blic pre 7 sati
Hafa Karić preminula je juče i za sobom ostavila neizbrisiv trag. Od voljene Hafe opraštaju se svi članovi porodice, a sada joj je poslednji pozdrav uputila i bivša snaja Elena Karaman. "Voljena si zauvek, Hafice moja mila. Gde god da si, tu si, u… »
Niko ne može zauzeti tvoje mesto: Jugoslav Karić se oprostio od majke

Niko ne može zauzeti tvoje mesto: Jugoslav Karić se oprostio od majke

Story pre 8 sati
Hafa Karić preminula je u subotu jedna a vest o njenoj smrti na društvenim mrežama podelila je Danijela Karić, njena ćerka. - Napustila nas je naša duša, anđeo, jedinstvena žena, majka, tašta, baka, naša kraljica Hafa. Sahrana je 13. marta u… »

Vesti dana »