Povezane vesti

Našli smo prosjakinju sa groblja kojoj je karleuša dala 50 €! Ovo je njena ispovest, evo šta kaže o divi i njenoj…

Našli smo prosjakinju sa groblja kojoj je karleuša dala 50 €! Ovo je njena ispovest, evo šta kaže o divi i njenoj…

Kurir pre 6 sati
Prethodne nedelje u fokusu javnosti bila je scena s Novog bežanijskog groblja kada je tokom sahrane Saše Popovića Jeleni Karleuši prišla prosjakinja, s kojom je pevačica porazgovarala i dala joj novčanicu od 50 evra. Karleušin gest tom prilikom… »
Ispovest prosjakinje sa groblja kojoj je Karleuša dala 50 €: Evo šta je rekla o pevačici i njihovom razgovoru

Ispovest prosjakinje sa groblja kojoj je Karleuša dala 50 €: Evo šta je rekla o pevačici i njihovom razgovoru

Mondo pre 5 sati
Prethodne nedelje u fokusu javnosti bila je scena s Novog bežanijskog groblja kada je tokom sahrane Saše Popovića Jeleni Karleuši prišla prosjakinja, s kojom je porazgovarala i dala joj 50 evra. Prethodne nedelje u fokusu javnosti bila je scena s… »
"Ona ne zna ko sam ja" Jelena otkrila kakva se priča krije iza njenog gesta prema beskućnici sa groblja

"Ona ne zna ko sam ja" Jelena otkrila kakva se priča krije iza njenog gesta prema beskućnici sa groblja

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Jelena Karleuša se 6. marta pojavila na sahrani Saše Popovića na Bežanijskom groblju što je mnoge iznenadilo. Pevačica je došla u crnini kako bi se oprostila od svog prijatelja i bivšeg saradnika kada je ona svojevremeno bila član… »

Vesti dana »