Повезане вести

Исповест просјакиње са гробља којој је Карлеуша дала 50 €: Ево шта је рекла о певачици и њиховом разговору

Исповест просјакиње са гробља којој је Карлеуша дала 50 €: Ево шта је рекла о певачици и њиховом разговору

Мондо 10.03.2025
Претходне недеље у фокусу јавности била је сцена с Новог бежанијског гробља када је током сахране Саше Поповића Јелени Карлеуши пришла просјакиња, с којом је поразговарала и дала јој 50 евра. Претходне недеље у фокусу… »
Нашли смо просјакињу са гробља којој је карлеуша дала 50 €! Ово је њена исповест, ево шта каже о диви и њеној хуманости…

Нашли смо просјакињу са гробља којој је карлеуша дала 50 €! Ово је њена исповест, ево шта каже о диви и њеној хуманости…

Курир 10.03.2025
Претходне недеље у фокусу јавности била је сцена с Новог бежанијског гробља када је током сахране Саше Поповића Јелени Карлеуши пришла просјакиња, с којом је певачица поразговарала и дала јој новчаницу од 50 евра. Карлеушин… »
"Она не зна ко сам ја" Јелена открила каква се прича крије иза њеног геста према бескућници са гробља

"Она не зна ко сам ја" Јелена открила каква се прича крије иза њеног геста према бескућници са гробља

Телеграф 10.03.2025
Препоручујемо. Јелена Карлеуша се 6. марта појавила на сахрани Саше Поповића на Бежанијском гробљу што је многе изненадило. Певачица је дошла у црнини како би се опростила од свог пријатеља и бившег сарадника када је она… »

Вести дана »