Povezane vesti
Roditelji, članovi i simpatizeri SNS-a organizovali skup ispred osnovne škole u Novom Sadu: Dočekao ih kontramiting…
Pravda 10.03.2025
Dve grupe roditelja okupile su se ispred osnovne škole „Miloš Crnjanski“. Jedni sa porukom podrške studentima u blokadi i nastavnicima u obustavi, a drugi koji zagovaraju povratak dece u školu. Roditelji koji podržavaju povratak dece u škole… »
Verbalni sukob i guranje roditelja „koji žele da deca idu u školu“ i roditelja na kontraskupu u Novom Sadu
N1 Info 10.03.2025
Ispred novosadske škole "Miloš Crnjanski" došlo je do nadguravanja i verbalnih sukoba između roditelja koji se "zalažu za povratak dece u školu" i roditelja na kontraskupu. Grupa roditelja iz neformalne viber grupe “roditelji za povratak đaka u… »
Roditelji, članovi i simpatizeri SNS-a organizovali skup ispred Osnovne škole Miloš Crnjanski u Novom Sadu za povratak dece…
Danas 10.03.2025
Dve grupe roditelja okupile su se ispred osnovne škole „Miloš Crnjanski“. Jedni sa porukom podrške studentima u blokadi i nastavnicima u obustavi, a drugi koji zagovaraju povratak dece u školu. Roditelji koji podržavaju povratak dece u škole… »
Incident ispred škole “Miloš Crnjanski”: Sukobili se roditelji za i protiv obustave nastave u Novom Sadu
Nova 10.03.2025
Ispred novosadske škole "Miloš Crnjanski" došlo je do nadguravanja i verbalnih sukoba između roditelja koji se "zalažu za povratak dece u školu" i roditelja na kontraskupu. Grupa roditelja iz neformalne viber grupe “roditelji za povratak đaka u… »
Vesti dana »

"Znajući: Njega..." Siniša Mali o mogućem Vučićevom odlasku u Moskvu povodom Dana pobede: U jedno sam siguran
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Rod Blagojević: Sastao sam se juče sa Vučićem, ali je počeo da se oseća loše i morao je da ode ranije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Poslanik NPS-a: Nisam bio član radikala, neko je „upregao“ botove po mrežama da uruši jedinstvo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Odlazim na kraju godine" Povlači se Voren Bafet (94): Mislim da je došlo vreme
Blic pre 3 satajoš 1 povezana