Povezane vesti
Moka Slavnić o nedoviću i zvezdi: „Pričao sam sa njim – Evroliga oduzima energiju!“
Hot sport 10.03.2025
Svi su svesni da ‘crveno-belima’ baš i ne ide najbolje u zadnje vreme! Crvena zvezda je porazom od Cedevita Olimpije samo nastavila sa lošim partijama koje defakto pruža u poslednje vreme. Svestan činjenice da je tim u krizi je i velika legenda naše… »
Slavnić: "Sport ne trpi nezalaganje, savetovao sam sa Nedovićem i poslušao me je!"
Sportske.net 10.03.2025
Košarkaši Crvene zvezde su u lošoj seriji rezultata. Zvezda je nakon dva uzastopna poraza u Evroligi sinoć pretrpela neuspeh i u Ljubljani od Cedevita Olimpije u AdmiralBet ABA ligi. Loša forma ekipe u kritičnom delu sezone "upalila je alarm" među… »
Vesti dana »
Studenti koji peške idu ka Valjevu večeras noće na Ubu, najavljen i kontraskup
Danas pre 5 satijoš 9 povezanih
„Ne može otpusna lista da se šalje vajber porukom“ Lončar o tragediji u čačanskoj bolnici: Niko neće biti zaštićen, ispitaćemo sve u vezi sa smrtnim slučajevima
Dnevnik pre 10 minutajoš 71 povezana
Radar: Hapšenja zbog curenja informacija o SNS fondu Vista Rica, cilj zastrašivanje
Nova ekonomija pre 1 satjoš 38 povezanih
Protest poljoprivrednika u Bogatiću, mlekari u Mrčajevcima nastavljaju blokadu Ibarske magistrale
RTS pre 15 minutajoš 46 povezanih